Spelversies

Terug

Update naar versie 1.272 & 1.273

Koningen en Koninginnen,
Heersers en Heerseressen,

Op 3 januari zullen we spelversie 1.273 installeren op onze werelden. Deze bevat vanwege de vakantieperiode ook de wijzigingen van 1.272. De update kan ervoor zorgen dat de werelden en/of hoofdpagina voor korte tijd onbereikbaar zijn.

App wijzigingen

• Evenementgebouwen
    • De wonderlijke winterpiramide had een kleine visuele fout bij een van de bonussen. De bonus voor de gilde-expeditie miste het gilde-expeditie icoon.

Discussiëren over deze spelversie kan in het openbare discussietopic.

Met vriendelijke groet,
Het Forge of Empires Team