Update naar versie 1.275

Op 31 januari zullen we spelversie 1.275 installeren op onze werelden. De update kan ervoor zorgen dat de werelden en/of hoofdpagina voor korte tijd onbereikbaar zijn.

Wijzigingen
- FOE-78934: We hebben de hulpvolgorde van gebouwen aangepast om een vloeiendere spelervaring te bieden. Ons nieuwe systeem heeft verschillende groepen, en binnen de groepen worden gebouwen geprioriteerd op basis van het level.

De gebouwen worden nu ingedeeld in 5 verschillende groepen
  1. Gelimiteerde, divisie of rang-gebouwen, zoals de kampioenstoren en wegkantsmidse.
  2. Krachtige of gegenereerde gebouwen zoals de werkplaats van de sleutelmeester, fetaboerderij en het narrenpodium.
  3.  Hoofdprijsgebouwen en dagprijsgebouwen zoals de toren van samenkomst, laboratorium der monsterlijkheden en Toren der Fluisterende Verschrikkingen.
  4. Oudere, minder krachtige gebouwen, zoals het podium der tijden, pergola en gouden gewassen.
  5. Gebouwen die geen generieke beloningen produceren, zoals fragmenten vallen in het oude prioriteitsysteem.
- FOE-79923: In gildestrijdperken maken we het wat spannender! Vanaf nu tellen alleen overwinningen in de diamanten divisie mee voor jouw positie in de ranglijst.

Verbeteringen
- FOE-80406, FOE-77473: Vond je het lastig dat je de volledige tekst in tooltips niet kon lezen omdat ze te lang waren en werden afgekapt? We hebben nu een scrollende tekst toegevoegd zodat je altijd kan zien wat er staat!

Opgeloste fouten

Missies
- FOE-80219: We hebben een fout opgelost waarbij spelers hun verhaalmissies konden verliezen aan het begin van het spel.

Onderzoek
- FOE-79728: Het tijdperkoverzicht van de oceanische toekomst miste wat eenheden en gebouwen.

Grondstoffen
- FOE-80383: De magische wintersneeuwbol toonde een goederenicoon terwijl het geen goederen produceert, we hebben dit weer aangepast naar een forgepunten icoon.
- FOE-78877: Bij sommige gebouwen die forgepunten als willekeurige productie hadden, werd de productie niet verhoogd door forgepuntenbonussen.

Bonussen
- FOE-80291: De herfstwijngaard gaat in tijdperk mee met je, maar de legerbonussen werden niet goed aangepast hierbij. Dit gebeurt nu wel zoals het hoort.

Avatars
- FOE-80430: De namen van de avatars in het fauna evenement klopten niet, de namen zijn nu aangepast.

App wijzigingen

- FOE-80079: Sommige spelers zagen nog steeds advertenties terwijl ze het pakket hadden gekocht om geen advertenties meer te zien.
- FOE-80289: Het snel achter elkaar upgraden van gebouwen kon ervoor zorgen dat jouw bevolking negatief werd.

Dat was het weer voor deze update!

Als je feedback hebt over deze spelversie, laat dat dan achter op Discord!