Spelversies

Spelversies

Terug

Update naar versie 1.277


 Op 28 februari zullen we spelversie 1.277 installeren op onze werelden. De update kan ervoor zorgen dat de werelden en/of hoofdpagina voor korte tijd onbereikbaar zijn.

Verbeteringen
Gevechten
  • FOE-80823: Handmatige gevechten waren traag, vooral de animaties. We hebben nu de duur van de fade-outanimatie verkort na het voltooien van een handmatig gevecht.
Opgeloste fouten
Inventaris
  • FOE-80200: Bent u een perfectionist? Dan zult u deze bugfix op prijs stellen: de voortgangsbalk voor fragmenten overschreed enigszins de container wanneer alle vereiste fragmenten om het item samen te stellen waren verzameld. We hebben de lengte aangepast om een perfecte pasvorm te garanderen!
Teksten
  •  FOE-80293: Tevredenheid heeft al een tijdje geen invloed meer op de toegekende gevechtspunten. De tekst gaf echter ten onrechte aan dat een boze bevolking invloed zou hebben op je gevechtspunten. We hebben dit gecorrigeerd door de misleidende informatie te verwijderen.
  •  FOE-80673: Foutmeldingen waren onhandig vaag geworden en vertoonden alleen algemene foutmeldingen zoals "Uitzondering" of "Sorry, er is een interne fout opgetreden...". We hebben ze weer specifieker gemaakt.
Instellingen
  • FOE-80600: Als u zich voorheen als gast registreerde, kon u geen e-mailadres aan uw account toevoegen . Deze optie is nu weer beschikbaar.
App wijzigingen

 Missies
  •  FOE-80588: Bij het onjuist voltooien van een missie werd het groene vinkje weergegeven, niet alleen voor de voltooide missie, maar ook voor de uitdagingen van de rivaal. Baron Alaric IJzerziel was begrijpelijkerwijs ontevreden, dus we hebben deze fout onmiddellijk gecorrigeerd.
  • FOE-80381: Bij bepaalde schermresoluties zou de Missie-afbeelding de ranglijstknop onzichtbaar maken, waardoor deze moeilijk toegankelijk wordt. Geen gedoe meer nodig! We hebben het Missie-afbeelding iets naar beneden verplaatst om dit probleem op te lossen.
Gildestrijdperken
  • FOE-80793: Lange bouwtijden kunnen lastig zijn, maar nog verontrustender was het plaatsen van provinciegebouwen zonder de bouwduur ervan te kennen. We hebben dit aangepakt door ervoor te zorgen dat de bouwtijden nu zichtbaar zijn voordat u ze plaatst.
Ranglijsten
  • FOE-80855: Het openen van de gilderanglijst terwijl je niet in een gilde zit, kon voorheen tot technische complicaties leiden. We hebben maatregelen geïmplementeerd om deze problemen te voorkomen.
Tooltips
  •  FOE-80966: Dit probleem is opgelost in update 1.276, maar we willen het toch onder de aandacht brengen: als je eerder op een kettinggebouw tikte waaraan stukken waren bevestigd, werd de app gesloten. Dit komt niet meer voor.
Dat is alles voor deze update, mensen!

Quantum Incursions worden nog steeds getest op de bètaserver. We hebben ook ons 12e jubileumevenement gelanceerd, waarbij we het metrostation als belangrijkste beloning introduceren!
Je kan deze toevoegingen testen en de ontwikkeling volgen als je lid wordt van onze Beta Server !
Als je ons feedback wilt geven over deze versie, bezoek ons dan op Discord of op Facebook !

Met vriendelijke groet,
Uw Forge of Empires-team
Selecteer taal