Nieuws

Nieuws

Terug

De staat van Forge: Een update van ons producthoofd!


Hallo allemaal,

Het is alweer een paar maanden sinds mijn laatste update, dus het leek me handig om jullie op de hoogte te houden over wat gaat komen.

Zoals velen van jullie weten gaan we binnenkort beginnen aan een "community sprint" - De eerste van twee dit jaar die volledig is gefocust op jullie suggesties. Bijna elk idee dat is voorgesteld via het forum en recent via Discord is getransformeerd in een ticket en toegevoegd aan onze backlog.

Onze in-house community managers en product managers zijn hier doorheen gegaan en hebben een lijst opgesteld waar jullie afgelopen week op hebben kunnen stemmen. Heel erg bedankt hiervoor, we hopen er zo veel mogelijk te kunnen behandelen. Elke keer dat we een onderdeel van het spel verbeteren kijken we in onze backlog om te zien of we een van jullie ideeën kunnen meenemen, wat er voor zorgt dat er constant suggesties vanuit de community in het spel belanden.

We hebben recent de quantum invasies gelanceerd en helaas bevatte dat wat bugs die niet op de beta naar voren waren gekomen. We zijn net zo verbaasd als jullie en werken hard aan het verhelpen van deze problemen. We zijn ook van plan om een tweede invasie te lanceren, de ijzertijd, en we zullen ook wat verbeteringen toevoegen om dit spelonderdeel wat toegankelijker te maken. Daarnaast werken we aan een betere manier om de beloningen te tonen.

We zijn ook net begonnen met de ontwikkeling van historische metgezellen, waarbij "helden" toegevoegd kunnen worden aan gebouwen om bonussen te geven. Dit zal eerst een minimale versie zijn, bewust, zodat we kunnen zien hoe dit onderdeel wordt gebruikt voordat we dit verder uitbreiden.

Deze manier van werken voorkomt de problemen die we eerder hebben gehad, waarbij onderdelen op een onverwachte manier worden gebruikt, wat disruptief is voor de balans en design van het spel. Daarnaast helpt het ons om onderdelen te ontwikkelen die goed samengaan met jullie speelstijl(en). Het zorgt er ook voor dat we sneller kunnen ontwikkelen en verfijnen.

Zowel quantum invasies als de historische metgezellen zullen nieuwe beloningsvormen toevoegen, wat ons helpt om de alsmaar groter wordende kracht van spelers beter te managen. Dit is cruciaal om het spel levensvatbaar te houden.

Naast deze onderdelen zullen we ook focussen op het verbeteren van grootse gebouwen om ervoor te zorgen dat ze competitief blijven met evenementgebouwen. We zullen ​niet het hele systeem omgooien, maar we zijn wel van plan om deze gebouwen relevanter te maken.

We zijn ook begonnen met het verbeteren van de gebruikerservaring. De eerste verbetering was de optie om alle ​fragmenten in 1x te combineren in de inventaris. We zijn ook bezig met het verbeteren van meerdere generieke beloningen, wat best frustrerend kan zijn. Toekomstige updates zullen ook verbeteringen met zich meebrengen voor het legerbeheer, die achter A/B tests zullen staan om er zeker van te zijn dat ze geen negatieve invloed op het spel hebben. We ​zijn ook van plan om een platte bouwmodus toe te voegen aan het spel in de komende maanden. Al deze veranderingen zijn bedoeld om ​het spel beter te laten aanvoelen en het aantal frustrerende momenten te verminderen.

Er is nog veel meer dat we de vorige keer ook hebben behandeld: het volgende ruimtetijdperk, gildestrijdperken en gilde-expeditie ​verbeteringen, en om het hier voor het eerst ​aan te kondigen, ​in de eerste helft van 2025 zullen we een goeie en schaalbare *%il$ $&. G*$%d toevoegen, met een competitief design waar we jarenlang op kunnen bouwen.

Blijf ons op de hoogte houden voor meer updates, en heel erg bedankt voor het zijn van zo'n actieve en passievolle community. Jullie input is zeer belangrijk naarmate we het ​spel blijven verbeteren.

Matt
Product Head, Forge of Empires
Selecteer taal