Nieuws

Nieuws

Terug

Wijzigingen aan limieten van bruikbare bonussen!


Hallo Forge Fans!

We zullen enkele belangrijke wijzigingen uitrollen aan hoe bonussen werken in het spel, en we willen ervoor zorgen dat jullie allemaal op de hoogte zijn. Deze updates zijn gemaakt om de spelervaring te verbeteren en het spel beter gebalanceerd te houden voor iedereen.

Deze wijzigingen zullen worden geactiveerd op maandag 6 mei.

Dit is er nieuw:
  • Wijzigingen aan bonuslimieten: Om de stabiliteit van het spel en de eerlijkheid te verbeteren is er nu een limiet aan het aantal munten- en voorradenbonussen die je tegelijk kan activeren. Je kan tot 10 van elke bonus tegelijk activeren. Deze wijziging is vanwege technische problemen die worden veroorzaakt door een excessieve hoeveelheid bonussen en om het spel wat eerlijker te maken voor iedereen.
  • Legerbonus restricties: Voor legerbonussen voegen we een regel toe waarbij elk type legerbonus slechts 1x tegelijk geactiveerd kan worden, hoewel je nog steeds verschillende soorten bonussen tegelijk kan gebruiken. Bijvoorbeeld de aanvalsbonus voor het aanvallende leger, die al gelimiteerd is tot 1 tegelijk. Deze limiet breiden we nu uit naar de overige bonussen.
  • Meerdere bonussen tegelijk gebruiken: Als reactie op jullie feedback voegen we een manier toe om meerdere munten- en voorradenbonussen tegelijk te gebruiken. Je kan er nu meerdere in 1x activeren, net zoals je meerdere voorwerpen in 1x kan openen.
Belangrijk! Deze wijziging geldt niet voor gebouwbonussen, alleen voor gebruiksvoorwerpen!

We snappen dat wijzigingen zoals deze veel van jullie vragen, dus we horen graag jullie feedback op onze officiële Discord server!

Deze updates zijn onderdeel van onze inzet om een eerlijk en prettig spel te creëren voor iedereen. Bedankt voor jullie begrip en support!

Veel speelplezier!
Jouw Forge of Empires Team
Selecteer taal