Spelversies

Terug

Update naar versie 1.292

6f63547237ef1dc0926edc82c99b41b0
We zullen versie 1.292 uitbrengen op 25 september 2024. Tijdens de update zal er een korte downtime zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak gedurende deze periode.

Verbeteringen

• FOE-84211: De missie "Neem Eldenborough in" zal nu ook voltooid kunnen worden als je de hele provincie bezit.

Opgeloste fouten

• Gebouwen
    • FOE-83977: Bij het upgraden van gebouwen via zilveren of gouden upgradekits waarbij je de normale upgrade had geselecteerd sloot het upgraden niet af als je het maximale niveau bereikte. Dit is nu aangepast zodat het hetzelfde werkt als upgraden met normale upgrade- en selectiekits.
    • FOE-84209: Het rotspad brak de ketting van de Gentiana windmolen. Je kan nu weer meerdere stukken achter elkaar leggen.
    • FOE-83954: Het aan/uit zetten van animaties veranderde de afbeeldingen van gebouwen die aan het bouwen waren.
    • FOE-84313: Volmaakte gebouwen van het herfstevenement hadden geen informatie in het infoscherm.
  • Gebruikersinterface
    • FOE-84208: In het verkoopmenu wordt de naam van het tijdperk van het gebouw niet meer met verkeerde regelafkappingen getoond.
  • Quantum invasies
    • FOE-84220: De foutmelding "Geen actief seizoen gevonden" kon tevoorschijn komen bij het openen van quantum invasies.
    • FOE-84490: De vereiste voortgang voor bazen was niet consistent. Dit is nu hetzelfde voor alle kaarten.
  • Onderzoek
    • FOE-84267: Onderzoekstooltips voor al voltooide onderzoeken werden niet getoond. Ze zijn nu weer terug!
  • Missies
    • FOE-84059: De missievereiste voor "Neem controle" kwam niet overeen met de beschrijving.
  • Wiki
    • FOE-84197: Sommige gebouwen misten de link naar de volgende upgrade, bijvoorbeeld nederzettinggebouwen naar de volmaakte versie.

App wijzigingen

• FOE-84408: Als je in het missie-overzicht zat en iedereen helpen was actief zorgde er soms voor dat de verkeerde beloning werd getoond bij het voltooien van een missie.
  • FOE-83544: Gelimiteerde gebouwen konden niet worden verzameld door te swipen, dit werkt nu net zoals andere gebouwen.
  • FOE-83902: Het hebben van een forgepuntenboost van 29% toonde in plaats daarvan 28%. De juiste waarde wordt nu getoond.
  • FOE-84351: De hoeveelheid fragmenten wordt nu getoond in het fragmentenscherm.
Dat is het weer voor deze update!

Mocht je feedback willen achterlaten, dan kan dat via onze Discord of Facebook!

Met vriendelijke groet,
Jouw Forge of Empires Team