Gebeurtenissen

Gebeurtenissen

Terug

Waarom heb ik de nieuwsbrief voor het evenement niet ontvangen?

Wanneer je de nieuwsbrief niet hebt ontvangen kan dat voor verschillende redenen zijn. Ongeacht de reden kunnen we deze niet opnieuw versturen. We kunnen ook de evenementenvaluta niet alsnog geven, mocht de mail echter zijn verstuurd dan kan je de beloning alsnog ophalen wanneer je deze weer vindt.


Het e-mail adres is niet bevestigd

Als je jouw e-mail adres niet hebt bevestigd in ons systeem zal je niet op de lijst staan om de nieuwsbrief te ontvangen. Je kan jouw e-mail adres bevestigen via het instellingen scherm in het spel. Dit is ook van toepassing op spelers die zich hebben geregistreerd via Facebook of nog via een gastaccount spelen.


Je hebt jouw e-mail adres recent gewijzigd.

Wanneer je recent jouw e-mail adres hebt gewijzigd is het mogelijk dat de nieuwsbrief was verstuurd naar het oude e-mail adres. Bekijk dus ook de inbox van het oude account.


Je hebt je afgemeld van de nieuwsbrief

Wanneer je je hebt afgemeld om e-mails van ons te ontvangen zal je geen nieuwsbrieven ontvangen, aangezien je hebt aangegeven dat je geen berichten van ons wil.


De mail is naar jouw spamfolder verstuurd

Het is mogelijk dat het bericht was aangemerkt als spam en is verplaatst naar jouw spamfolder. In sommige gevallen kan de nieuwsbrief zijn geblokkeerd en is dan helemaal niet afgeleverd.


Jouw inbox is vol en je kan geen mail ontvangen

De meeste e-mail provides hebben een limiet op de inbox, wanneer je die limiet hebt bereikt kan je geen mails meer ontvangen. Controleer of je nog genoeg ruimte hebt.


Jouw e-mail adres is inactief

Wanneer je niet regelmatig inlogt op jouw e-mail account kan het inactief zijn geworden en gedeactiveerd zijn door jouw e-mail provider. In dit geval is het niet mogelijk de nieuwsbrief te ontvangen.


Verwante artikelen
Selecteer taal