Grootse gebouwen en speciale gebouwen

Terug

Hoe verwijder ik mijn grootse gebouw?

Omdat grootse gebouwen zo belangrijk zijn en er veel in wordt geïnvesteerd hebben we besloten het lastig te maken om een groots gebouw te verwijderen. Dit is bewust, zodat het lastiger per ongeluk gebeurt, maar we begrijpen dat het soms verwarrend kan zijn wanneer je het wel wil doen.

Om een gebouw te verwijderen zal je eerst op de verkoop-knop moeten klikken en vervolgens op het grootse gebouw. Je zal dan het volgende scherm zien:

De 'Verkoop' knop is in eerste instantie niet actief. Om deze te activeren zal je de slider van rechts naar links moeten bewegen.

Je kan het gebouw nu verwijderen. Hou er echter rekening mee dat eenmaal verwijderd, het gebouw niet op het oude niveau kan worden teruggeplaatst.