Culturele Nederzettingen

Terug

Hoe gebruik ik mijn pikhouweel om belemmeringen te verwijderen?

In een aantal nederzettingen zal je soms pikhouwelen ontvangen, die je kan gebruiken om belemmeringen van jouw nederzetting te verwijderen en de tegels vrij te maken voor verdere uitbreiding.

Wanneer je een pikhouweel hebt klik je op een belemmering om de mogelijkheid te krijgen om er een te gebruiken om deze vrij te maken. Het is belangrijk om te onthouden dat er een gelimiteerde hoeveelheid pikhouwelen beschikbaar zijn per keer dat je de nederzetting doet. Er zijn ook pikhouwelen die je kan kopen voor diamanten maar die zijn ook beperkt beschikbaar.