Politica de confidențialitate și Termenii de serviciu

Politica de confidențialitate și Termenii de serviciu

Înapoi

Ce este fereastra Gestionare utilizare date?

Fereastra Gestionare utilizare date se poate  accesa prin Setările jocului! Această fereastră vă va permite practic să vă gestionați preferințele de contact, precum și modul în care datele dvs. sunt stocate și gestionate:

Dând click pe „Gestionare utilizare date", veți fi redirecționat către pagina  de gestionare a utilizării datelor personale. Aici, puteți gestiona modul în care InnoGames vă contactează și gestionează datele personale legate de contul dvs. de pe Forge of Empires. Această pagină este împărțită în trei secțiuni:

 Opțiuni de contact
 Puteți activa/dezactiva următoarele două opțiuni:
  • Primirea de e-mailuri cu privire la evenimentele, caracteristicile și ofertele jocului, precum și știri despre celelalte jocuri
  • Primirea de notificări push pe dispozitivul mobil
 Opțiuni de publicitate Puteți activa/dezactiva următoarele două opțiuni:
  • Permiterea interacțiunii rețelei sociale și a partenerilor de publicitate
  • Permiterea afișării de reclame direcționate de la terți
 Șterge cont Dacă doriți să vă ștergeți definitiv contul, utilizați această opțiune.
Rețineți că dezactivarea opțiunilor de contact (e-mail-uri) vă va împiedica să primiți gratuit moneda de la evenimentele noastre din joc.

În plus, ștergerea contului va exclude permanent toate datele dvs. din sistemele noastre. Veți avea la dispoziție câteva zile, pentru a putea reveni la solicitarea de ștergere (trebuie pur și simplu să vă conectați la joc pentru a anula ștergerea), dar odată ce contul dvs. este șters, nu mai există cale de întoarcere.

Selectează limba