Actualizări

Actualizări

Înapoi

Versiunea 1.275


Actualizarea la versiunea 1.275 va avea loc în data de 31 ianuarie 2024.

Va exista o scurtă perioadă de nefuncționare în timpul actualizării și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de aceasta.

Modificări
- FOE-78934: Am ajustat ordinea de ajutorare a clădirilor, pentru o experiență mai ușoară și mai strategică de joc. Noul sistem pe niveluri prioritizează clădirile în cadrul grupurilor respective în funcție de nivelul lor - cu cât nivelul este mai mare, cu atât prioritatea este mai mare. Rețineți că atribuirea clădirilor la diferite grupuri poate suferi modificări în timp.

În prezent, clădirile sunt clasificate în cinci grupuri distincte:
  1. Clădirile limitate, de ligă sau de clasament, cum ar fi Turnul campionilor și Forja de lângă potecă, au prioritate maximă.
  2. Clădirile puternice sau generate, cum ar fi Atelierul maestrului cheilor, Ferma de feta și Scena bufonului, sunt următoarele la rând.
  3. Clădirile de la recompensa principală a evenimentelor și cele de la recompensa zilnică, incluzând Turnul conjuncției, Laboratorul monstruozităților sau Turnul ororilor șoptite, sunt următoarele.
  4. Clădirile mai vechi, cu un impact mai redus, cum ar fi Scena epocilor, Pergola și Recoltele aurii, sunt plasate mai jos în listă.
  5. Clădirile care nu produc recompense generice, cum ar fi fragmentele (de exemplu, Mănăstirea Athlon, Casa groazei), urmează sistemul inițial de prioritate.
- FOE-79923: În Câmpurile de luptă ale ghildelor, ridicăm miza! De acum încolo, doar victoriile din Liga de Diamant vor contribui la poziția voastră în clasament. Victoriile în ligile inferioare nu vor mai avea impact asupra poziției în clasament, ridicând ștacheta pentru jocul competitiv și recompensând succesele de nivel superior.

Îmbunătățiri
- FOE-80406, FOE-77473: Ați fost vreodată deranjați când nu puteți citi întregul text pentru că este tăiat? Înțelegem această problemă, mai ales atunci când este vorba de recompense din clădiri, unde vreți să aflați toate detaliile. Pentru o experiență mai bună, am implementat derularea automată pentru textele prea lungi! Această funcție inteligentă vă asigură că veți putea vedea toate informațiile în timp util. Și asta nu e tot - am introdus această îmbunătățire și pentru lista de schimb a Comerciantului de antichități, astfel încât să nu pierdeți nicio oportunitate de schimb.

Erori eliminate

Misiuni:
- FOE-80219: Am rezolvat o problemă legată de faptul că jucătorii își puteau pierde din greșeală misiunea de poveste la începutul jocului. Stați liniștiți, acum ar trebui să vă puteți continua căutarea poveștii în Epoca fierului fără întreruperi neașteptate.

Cercetare:
- FOE-79728: Viitorul Oceanic părea să nu aibă unele unități și clădiri în vizualizarea sumarului de epocă. Am rectificat această greșeală.

Resurse:
- FOE-80383: Globul magic de iarnă afișa, din greșeală, o pictogramă de bunuri în textul de ajutor, deși nu produce bunuri. Am eliminat această confuzie, pentru a se afișa corect Punctele Forge.
- FOE-80216: Pachetele de Puncte Forge apăreau separat în fereastra de recompense multiple, în loc să se suprapună. Acum sunt afișate corect.
- FOE-78877: Unele clădiri care furnizau Puncte Forge ca producție aleatorie nu beneficiau corect de bonus. Am remediat acest lucru, asigurându-ne că sporurile se aplică așa cum ar trebui. În plus, acestea puteau fi colectate indiferent de capacitatea barei voastre, ceea ce nu va mai fi cazul.

Bonusuri:
- FOE-80291: Podgoria de toamnă este concepută să avanseze la următoarea epocă odată cu voi, dar caracteristicile armatei sale nu se actualizau pentru a reflecta această schimbare. Acum se actualizează corect.

Portrete:
- FOE-80430: Jucătorii atenți au sesizat o discrepanță în numele avatarelor de la evenimentul Natură sălbatică: ele nu se potriveau cu cele anunțate de noi. Am corectat numele din joc.

Modificări pentru mobil
Rețineți că timpul în care actualizarea pe mobil devine disponibilă depinde de magazine și poate fi la câteva zile după lansarea versiunii de browser. Deci să nu fiți surprinși dacă nu vedeți actualizarea pe dispozitivele mobile încă.

- FOE-80079: Primiți reclame deși ați plătit să nu le vedeți? Acest lucru li s-a întâmplat unor utilizatori de iOS. Acum am rezolvat problema.
- FOE-80289: Modernizarea clădirilor în succesiune rapidă a avut consecința neintenționată de a face populația negativă, din cauza cererii crescute de locuitori. Am rezolvat acest aspect.

Asta e tot!

Suntem încântați să vă arătăm o mică mostră din ceea ce pregătim: "Incursiunile cuantice"! Funcția noastră revoluționară pentru ghilde este pe cale să-și facă debutul pe serverul Beta. Pe măsură ce ne pregătim pentru lansarea versiunii beta, nu ratați această ultimă oportunitate de a vă alătura unei ghilde și de a fi printre primii care se vor îmbarca în Incursiunile cuantice! Sunteți nerăbdători să aveți un impact asupra dezvoltării noilor evenimente și caracteristici? Aceasta este șansa voastră de a influența viitorul jocului și de a vă asigura că toată lumea se bucură de cel mai bun conținut posibil. Vă încurajăm să treceți la acțiune și să intrați pe serverul nostru Beta. Feedback-ul vostru nu este doar apreciat, ci este esențial pentru a modela experiența Forge of Empires. Pregătiți-vă să explorați, să testați și să contribuiți în prima linie a evoluției jocului nostru!

Pentru a vă expune părerea despre modificările aduse, vă așteptăm pe Discord sau pe Facebook!

Echipa Forge of Empires
Selectează limba