Evenimentele

Evenimentele

Înapoi

De ce nu am primit newsletter-ul despre eveniment?

Dacă nu ai primit newsletter-ul despre eveniment, pot fi din diverse motive. Oricare ar fi însă cauza, retrimiterea lui nu este posibilă. De asemenea, nu vom putea să acordăm manual recompensa evenimentului, dar dacă e-mailul a fost trimis către tine, este posibil să ai în continuare posibilitatea de a revendica recompensa, după ce recuperezi e-mailul.


Adresa ta de e-mail nu este validată

Dacă nu ți-ai validat adresa de e-mail în sistemul nostru, nu vei fi pe listă pentru a primi newsletter-ul informativ. Îți poți valida adresa de e-mail din meniul de setări din joc. Aceeași regulă se aplică și în cazul conturilor care sunt conectate prin Facebook și au pe cont o adresă de e-mail auto-generată de sistem sau care încă joacă cu un cont de vizitator.


Ai schimbat recent adresa de e-mail

Dacă ți-ai schimbat recent adresa de e-mail, este posibil ca newsletter-ul să fi fost trimis la vechea adresă. Prin urmare, verifică și căsuța vechiului cont de e-mail.


Te-ai dezabonat de la newsletter

Dacă te-ai dezabonat de la newsletter-ul nostru în general, nu vei primi nici unul, deoarece ai optat să nu primești niciun fel de corespondență de la noi.


E-mailul s-a trimis în folderul de spam

Este posibil ca newsletter-ul să fi fost marcat ca spam de către furnizorul tău de e-mail și, prin urmare, a fost mutat din căsuța de e-mail în folderul de spam. Te rugăm să verifici. În unele cazuri rare, newsletter-ul poate fi blocat și, ca rezultat, nu se poate livra deloc.


Inbox-ul tău este plin și nu se mai pot primi e-mailuri

Majoritatea furnizorilor de e-mail oferă un spațiu limitat pentru mesajele primite. Dacă ai atins această limită, este posibil să nu mai poți primi alte e-mailuri. Verifică dacă aveți suficient spațiu gol în căsuța de e-mail.


Contul tău de e-mail a fost setat ca inactiv

Dacă nu te-ai conectat în mod regulat la contul tău de e-mail, este posibil ca acesta să fie setat ca inactiv sau chiar să fi fost dezactivat de către furnizorul de e-mail. În acest caz, nu va fi posibil să primești newsletter-ul.