Probleme de conectare și tehnice

Probleme de conectare și tehnice

Înapoi

Întreruperea suportului pentru Flash Player

Adobe va opri suportul pentru Flash Player începând din 31 decembrie 2020 și, în plus, va bloca rularea de conținut Flash în Flash Player începând cu 12 ianuarie 2021. Adobe le recomandă insistent tuturor utilizatorilor să dezinstaleze imediat Flash Player pentru a-și proteja sistemele.

"Cum mă afectează asta pe mine?", poate vă întrebați. Dacă vă apare o pagină care vă împiedică să vă conectați, puteți da pur și simplu click pe butonul mare portocaliu pentru a trece permanent la HTML 5 și a continua să jucați Forge of Empires ca de obicei.

În plus, dacă ați văzut bannerul galben din joc și ați ajuns aici dând click pe linkul acestui articol, înseamnă că browserul vostru nu acceptă funcțiile HTML5 moderne. Vă rugăm să luați în considerare actualizarea sau schimbarea browserului  acum, pentru a vă putea bucura în continuare de Forge of Empires după 31 decembrie 2020. Mai jos puteți găsi lista tuturor browserelor care NU acceptă funcțiile moderne HTML5 (browserul vostru este probabil unul dintre ele).

Lista cu versiunile de browser care NU acceptă clientul HTML5
Internet Explorer (toate versiunile)
Edge (versiunile mai vechi de 14)
Opera (versiunile mai vechi de 15)
Google Chrome (versiunile mai vechi de 27)
Mozilla Firefox (versiunile mai vechi de 30) 
Safari (versiunile mai vechi de 9)
Rețineți că 31 decembrie (2020) înseamnă sfârșitul Flash player, ceea ce înseamnă că Microsoft va elimina suportul Flash cu o actualizare Windows și nu va mai exista modalități de a descărca Flash după această modificare. Totuși, Forge of Empires va continua să ofere un client Flash pentru cei care încă mai pot juca cu el. Rețineți, însă, că Adobe nu va mai face noi actualizări sau patch-uri de securitate după această dată, așa că vă recomandăm să dezinstalați Flash Player în prealabil pentru a evita orice alte probleme. Iată un manual de instrucțiuni de dezinstalare pentru utilizatorii de  Windows și Mac.
Selectează limba