Kultúrne usadlosti

Kultúrne usadlosti

Naspäť

Mughalská ríša: Kde je minihra?

Kde je minihra?

Tentoraz nenájdete žiadnu ďalšiu interaktívnu budovu na okraji mesta, čo znamená, že po dokončení 6 úloh kultúrnej usadlosti nie je k dispozícii žiadna ďalšia funkcia (napr. ako je obchodník vo Feudálnom Japonsku, či trhovisko na nádvorí u Aztékov), aj keď stále môžete získať dodatočnú odmenu dosiahnutím tohto míľnika.

Možno sa pýtate "Znamená to teda, že nebudeme mať žiadnu pomoc, aby sme túto kultúrnu usadlosť dokončili rýchlejšie?!" Tentokrát je hlavolamom celá kultúrna usadlosť Mughalskej ríše a zároveň aj minihrou, ktorú musíte vyriešiť, ale dovoľte nám to poriadne vysvetliť! Máme dva typy budov diplomacie, dve malé a tri veľké, a tieto majú mechaniku reťazenia a súpravy na zvýšenie krásy a produkcie vášho mesta.

Schopnosti reťazenia a súpravy budov (diplomatické budovy)

Malé diplomatické budovy majú schopnosť reťazenia, čo znamená, že ich môžete pripevniť po stranách vášho veľvyslanectva, alebo lepšie povedané k jeho vchodom! Keď pripojíte tieto budovy, zvýšite celkovú mieru diplomacie vo vašej usadlosti. Môžete buď pripevniť Vodné kanály po stranách alebo Aleje k predným schodom veľvyslanectva (Aleje neposkytnú žiadne bonusy, ak budú prepojené so zadnou časťou vášho veľvyslanectva).

Vezmite na vedomie, že aj keď tieto diplomatické budovy môžete umiestniť kdekoľvek vo vašom meste, dodatočné bonusy vám poskytnú iba vtedy, ak ich správne prepojíte so svojím veľvyslanectvom!
Veľké diplomatické budovy majú schopnosť súpravy, čo znamená, že jedenkrát denne môžete vyzbierať ďalšie kultúrne tovary umiestnením jedinečných veľkých budov do blízkosti vášho veľvyslanectva (kdekoľvek v blízkosti veľvyslanectva, nie nevyhnutne po jeho stranách alebo pred ním).

Existujú tri rôzne veľké diplomatické budovy a aby ste maximálne využili potenciál vašej usadlosti, budete ich musieť postaviť všetky. Môžete získať až tri bonusy súpravy, tieto sú však udelené iba umiestnením rôznych budov! Inými slovami, ak umiestnite tri rovnaké veľké diplomatické budovy, získate iba jeden bonus a nie tri! Vyhnite sa preto opakovaniu.

Teraz, keď už poznáte základné mechaniky tejto usadlosti, možno sa opýtate, akú výzvu vám to všetko prinesie. Tá spočíva v tom, že prepojenie všetkých týchto budov dohromady nebude ľahké a budete sa musieť rozhodovať, ktoré rozšírenia sa vám oplatí odomknúť a ktoré prekážky by ste mali odstrániť, pretože budete musieť mať miesto aj pre vaše pre obytné a tovarové budovy.
Výber jazyka