Hradný systém

Hradný systém

Naspäť

Hradný systém - Ako môžem zvýšiť úroveň môjho Hradu?

V prvej časti okna môžete vidieť vašu lištu s pokrokom a číslo na konci lišty, ktoré vám naznačuje, aká je úroveň vášho Hradu. Napravo od úrovne Hradu je truhlica, ktorú môžete vyzbierať každý deň. Získané množstvo z truhlice sa zvyšuje s každou zbierkou. Ak vynecháte jeden deň, séria sa zastaví. Po siedmich dňoch zbierania získate bonusovú odmenu za sériu. Séria sa potom resetuje a začne odznova.


Hradné body môžete získať aktívnym hraním hry každý deň - až do určitého limitu. Úspešne dokončujte bitky a vyjednávania, postúpte v Cechovej expedícii, nakupujte a vyhrajte položky v aukciách u Predajcu starožitností alebo úspešne dokončite každodenné výzvy. Okrem toho môžete tiež získať Hradné body aj za nákupy v hre.

Ako spôsob odmeňovania vašej aktivity, je pri zbieraní vašich bodov k dispozícii mechanika série. Truhlica vždy vyprší o polnoci a hneď ako ju prvýkrát zozbierate, spustíte cyklus. S každou ďalšou zbierkou truhlice sa zvýši počet bodov, až do určitého maxima bodov pre sériu. Nakoniec, keď dosiahnete túto maximálnu zbierku, cyklus sa reštartuje.

Po otvorení truhlice v okne vášho Hradného systému, získate informácie o tom, koľko bodov ste nazbierali, aká je vaša aktuálna séria zbierok a ďalšie očakávané množstvo zbieraných bodov. Majte na pamäti, že vaša séria môže byť prerušená, ak hradné body behom dňa zabudnete zozbierať, čo znamená, že tieto body budú pozastavené.
Výber jazyka