Kvantové invázie

Kvantové invázie

Naspäť

Kvantové invázie: Kvantová mapa - Ako to funguje?

Vaším bojiskom je Kvantová mapa. Je plná stretov, z ktorých každý predstavuje jedinečnú výzvu vojenskej sily alebo zaobchádzania so zdrojmi.  


Na pohyb medzi stretmi budete potrebovať Kvantové akcie. Čím dlhšia je vzdialenosť medzi stretmi, tým viac kvantových akcií bude presun stáť. Maximum kvantových akcií môže byť 100.000, pričom sa časom dobíjajú rýchlosťou 5.000 akcií za hodinu. S pomocou obytných budov vo vašej kvantovej usadlosti môžete toto číslo zvýšiť. 

Strety

Možných stretov môže byť celý rad. Tu je prehľad ikoniek, ktoré uvidíte na svojej kvantovej mape:

Útočná/Obranná armádaÚtočný/Obranný PoručíkDarovanie: Tovary/Mince & Zásoby/JednotkyPevnosť/Útok/ObranaÚtočné/Obranné opevneniePosilnenie opevneniaÚtočný/Obranný Boss
Bojové strety so stredne silnými nepriateľmiBojové strety so silnými nepriateľmiNa týchto stretoch budete musieť darovať tieto zdroje pre vyčistenie stretnutiaAk nie sú vyčistené, tieto strety so silnými nepriateľmi poskytnú posilnenie bossovi!
Tieto strety so silnými nepriateľmi posilnia po ich vyčistení váš cech v boji s bossom!Posilnite váš cech v boji proti bossovi vyčistením tohto stretu pomocou darovania jednotiekNajsilnejší nepriateľ aktuálnej obtiažnosti invázie. Vyčistite tento stret pre dokončenie obtiažnosti a presun do ďalšej!

Dajte pozor na výzvy! Bojové strety môžu poskytovať špeciálny bonus za použitie špecifických typov jednotiek. Hľadajte označenie: "Porazte túto armádu len pomocou tohto typu jednotiek", aby ste získali viac bodov za postup a odmeny.

Bojové strety

Bojové strety môžu predstavovať ďalšiu výzvu, ktorá si vyžaduje ich vyčistenie len pomocou určitých typov jednotiek. Spravujte svoju usadlosť a koordinujte sa so svojím cechom, aby ste vždy mali spoluhráčov z cechu, ktorí dokážu splniť výzvu. Tí, ktorí tak urobia, budú odmenení extra bodmi pokroku a zvýšenou potenciálnou odmenou zo stretu.

Pre vstup do aktívneho stretu naňho kliknite.
Po vstupe do stretu uvidíte ukazovateľ zobrazujú počet bodov pokroku, ktoré musíte vy a váš cech získať, aby ste stret vyčistili. 
Na snímke obrazovky sme označili preferované jednotky. Používanie iba preferovaných jednotiek v boji prinesie dvojnásobný pokrok v porovnaní s používaním ostatných jednotiek.

Toto je počet Kvantových akcií, ktoré máte v súčasnosti k dispozícii. Ak vám dochádzajú, môžete si za Kvantové úlomky zakúpiť ďalšie Kvantové akcie stlačením tlačidla +.
Takto môžete začať bitku. Stojí to kvantové akcie. Stlačením tlačidla v dolnej časti okna zaplatíte a vstúpite do bitky. 
Toto okno zobrazuje potenciálne odmeny pri útoku v strete. Šanca na získanie odmeny pri strete (boji) je zobrazená pod truhlicou.
 Ak budete mať šťastie, získate jednu z odmien, ktoré sa zobrazia po úspešnom ukončení boja.

Darovacie strety

Darovacie strety môžu vyžadovať darovanie mincí, zásob alebo tovaru. Podobne ako pri bojových stretoch stojí každé darovanie Kvantové akcie. 
Podobne ako pri bojových stretoch môžete získať dvojnásobný pokrok za použitie len určitých zdrojov. 
Pomocou tlačidla MAX môžete jedným kliknutím darovať toľko zdrojov, koľko vám vaše Kvantové akcie a zdroje dovolia.
Ak sa vám minú vaše Kvantové akcie, vždy si môžete zakúpiť ďalšie za Kvantové úlomky.

Po dokončení obtiažnosti v aktuálnej invázii bude musieť jeden z Kvantových dôstojníkov vášho cechu odomknúť novú úroveň obtiažnosti, aby váš cech mohol pokračovať na ďalšej mape.


Bojové posilnenia v Kvantových inváziách


Keď bojujete v Kvantových inváziách, posilnenia pre hlavné mesto sa až na niekoľko výnimiek neuplatňujú. Výnimkou sú posilnenia z Turnajového areálu a Zabudnutého chrámu, ako aj z niektorých budov kultúrnych usadlostí po vydaní Polynézskej kultúrnej usadlosti.
Výber jazyka