Novinky

Novinky

Naspäť

Posledné upozornenie ohľadom vypnutia CvC!


Vážení králi a kráľovné,

je tu čas na posledné upozornenie! Už ostáva iba JEDEN TÝŽDEŇ pred oficiálnym vypnutím CvC , ktoré nastane v:

Pondelok, 18. marca 2024

Žiaľ, nemôžeme vám poskytnúť konkrétny časový rámec. Očakávajte, že zmeny budú zavedené v priebehu dňa.

 A k akým zmenám presne povedie vypnutie CvC?

  • Vypnutie prístupového bodu. V hernom menu deaktivujeme tlačidlo CvC a taktiež odstránime kontinent CvC z kampaňovej mapy. Prístupový bod plánujeme nahradiť tlačidlom pre Kvantové invázie. Dovtedy zostane sivé.
  • Cechové okno. Bonus rezervnej podpory a hodnosť dôveryhodný člen budú odstránené a všetky zmienky o nich budú preformulované.
  • Odmeny za úrovne cechu. Bude odstránená prestíž a podpora obrany sektorov.
  • Sila cechu. Prirodzene sa zníži v dôsledku odstránenia jedného zo zdrojov. Keď však predstavíme Kvantové invázie, získate jej opäť viac.
  • Bonusy za odomknuté úrovne cechu. Všetky úrovne cechu po úrovni 65 už nebudú udeľovať ďalšie bonusy, ale ich účinky budú znovu začlenené do predchádzajúcich úrovní: limit skrátenia času náboru sa zvýši z 38% na 40% a limit bodov výskumu sa zvýši z 12 na 20. Maximálna úroveň zostane 100. K cechovým úrovniam sa môžeme vrátiť neskôr, ale nemôžeme zaručiť žiadne ďalšie zmeny.
  • Použitý tovar a medaily. Tovar a medaily použité na dobytie sektorov nebudú preplatené. Odporúčame preto pred vypnutím CvC udeliť nezávislosť vašim sektorom po poslednom dennom prepočte o 20:00 serverového času, pretože rebríček sa potom už nezmení. Medaily nebudú mať v cechovej pokladnici nateraz žiadne využitie.
  • Veľkolepé budovy. Odstránime komponent rezervnej podpory z účinku Zúrivého odporu poskytovaného veľkolepou budovou a pridáme ho do arzenálu Hvezdárne. Zúrivý odpor bude poskytovať posilnenie útoku a obrany pre obrannú armádu.
Na pamiatku bojov CvC, obdarujeme všetkých aktívnych hráčov špeciálnou odmenou - budovou Poslednej provincie. Táto budova je naším prejavom vďaky každému, kto hral CvC v priebehu rokov. Jej prvá vizuálna verzia bola predstavená v roku 2015 ako Rečnícky kútik a slúžila ako exkluzívna odmena za spomienkovú líniu úloh „Príbeh hrdinu“ na uctenie si pamiatky Anwara Dalatiho, nášho kolegu, ktorý bol neoddeliteľnou súčasťou vývoja CvC.


Aby sme vytvorili Poslednú provinciu, zvýšili sme efekty pôvodného Rečníckeho kútiku a dali sme mu nové farby, pričom sme zachovali jedinečný vzhľad, ktorý poznajú najmä naši dlhoroční hráči. Majte na pamäti, že je to iná budova ako pôvodný Rečnícky kútik.

Dovoľte nám tiež poskytnúť vám rýchly prehľad dôležitých informácií, ktoré sme zdieľali v posledných mesiacoch:

  • Prečo vypíname CvC? Prečítajte si naše prvé oznámenie o dôvodoch.
  • Čo bude nasledovať? Kvantové invázie! Ak sa chcete dozvedieť viac o funkcii, ktorá je už dostupná v beta verzii od začiatku februára, pozývame vás pozrieť si našu videoupútavku. Aj keď po CvC prichádzajú KI (Kvantové invázie), je to úplne nová funkcia. S ich pridaním predstavujeme do hry nové mechanizmy a odmeny a dúfame, že vytvoríme nový, pútavý zážitok pre cechy.
Nakoniec vás prosíme, aby ste boli pripravení na možné zmeny nášho súčasného plánovania. Keďže pracujeme na dodržaní nášho záväzku informovať vás o všetkých zmenách v dostatočnom predstihu, nie sme chránení pred nepredvídanými okolnosťami a potenciálnymi problémami vo vývoji.

Chceme poďakovať všetkým, ktorí mali radi a obľúbili si CvC! Popri lúčení sa s CvC, sme tiež nadšení, že konečne odhalíme Kvantové invázie a vypočujeme si na ne váš názor! Nezabudnite navštíviť náš Discord server a zapojiť sa tam do diskusie.

S pozdravom Váš,
Tím Forge of Empires

Výber jazyka