Novinky

Novinky

Naspäť

Úprava limitov pre posilnenia!


Ahojte, fanúšikovia Forge!

Zavádzame niekoľko dôležitých zmien vo fungovaní posilnení v hre a chceli sme sa uistiť, že ste všetci v obraze. Tieto aktualizácie sú navrhnuté tak, aby zlepšili váš herný zážitok a zabezpečili rovnaké podmienky pre všetkých.

Tieto zmeny budú aktívne od pondelka 6. mája.


Tu sú novinky:
  • Úpravy limitov pre posilnenia: Aby sa zachovala stabilita a férovosť, je teraz obmedzený počet posilnení mincí a zásob, ktoré môžete aktivovať v jednom okamihu. Súčasne môžete terazt aktivovať maximálne 10 z každého typu posilnenia. Dôvodom tejto zmeny sú technické problémy spôsobené nadmerným počtom aktívnych posilnení a podpora férového hrania medzi všetkými našimi hráčmi.
  • Obmedzenia vojenských posilnení: V prípade vojenských posilnení zavádzame pravidlo, podľa ktorého každý typ vojenského posilnenia môže byť v rovnakom čase aktivovaný iba raz, hoci stále môžete aktivovať rôzne typy vojenských posilnení súčasne. Napríklad použitie posilnenia útoku pre útočné armády je už obmedzené na jedno naraz a toto obmedzenie rozširujeme na všetky vojenské posilnenia, aby sme zabezpečili konzistentné a spravodlivé používanie položiek. 
  • Hromadná aplikácia posilnení mincí a zásob: V reakcii na vašu spätnú väzbu s radosťou zavádzame možnosť hromadného použitia posilnení mincí a zásob! Vďaka tomu môžete teraz aktivovať viacero posilnení týchto typov naraz, podobne ako môžete naraz otvoriť viacero položiek v inventári.
Dôležité! Táto zmena sa netýka posilnení budov, ale iba spotrebných (použiteľných) predmetov!

Chápeme, že na takéto zmeny si treba zvyknúť, preto si radi vypočujeme vaše názory a pripomienky. Ak máte nejaké názory alebo návrhy, dajte nám vedieť na našom  oficiálnom Discord serveri!

Tieto aktualizácie sú súčasťou našej neustálej snahy zabezpečiť plynulé, spravodlivé a príjemné hranie pre všetkých. Ďakujeme vám za pochopenie a podporu!

Prajeme vám príjemnú hru!
Váš Forge of Empires Tím
Výber jazyka