Aktualizácie

Aktualizácie

Naspäť

Aktualizácia 1.282

V stredu, 8. mája, sa uskutoční aktualizácia hry na verziu 1.282. Počas nej môže prísť ku krátkemu výpadku hry. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti spôsobené počas tohto obdobia.

V tejto aktualizácii implementujeme technické vylepšenia, opravy chýb a pridávame obsah pre budúce udalosti. Najdôležitejšie z týchto zmien nájdete nižšie:

Opravy chýb

Budovy
  • FOE-81815: Uloženie budovy, ktorá znižuje spokojnosť, teraz presne zobrazí množstvo opätovne získanej spokojnosti. 
  • FOE-82078: V minulej aktualizácii sme sa pokúsili vyriešiť problém s motiváciou hlavných budov z usadlostí (Yggdrasil, Šintoistický chrám, atď.). Napriek tomuto úsiliu problém u niektorých hráčov stále pretrvával. Teraz sme identifikovali ďalšiu príčinu a veríme, že táto nová oprava problém úplne vyrieši pre všetkých, ktorí mali tento problém. Týka sa vás to, ak ste mali tieto budovy vo svojom meste a motivovali ste ich, kým sme vykonali vylepšenia. 
Úlohy
  • FOE-81979: Štvalo vás, že pri odmenách za míľniky musíte viackrát kliknúť na tlačidlo zberu? Máme pre vás skvelú správu: Tento problém bol vyriešený! 
Usadlosti
  • FOE-81933: Medzi usadlosti a prehliadačom Firefox sa vyskytla nekompatibilita, kedy sa v stavebnom menu nesprávne zobrazovali rozšírenia, čo bránilo prístupu k posledným dvom možnostiam tovarov z usadlosti. Hoci sa k nim stále dalo dostať kliknutím na odomknuté rozšírenie, teraz sme tento problém vyriešili a odstránili.

Zmeny pre mobilné zariadenia

Majte na pamäti, že čas sprístupnenia aktualizácie pre mobilné zariadenia závisí od obchodov, čo môže trvať aj niekoľko dní po vydaní prehliadačovej verzie. Nebuďte preto prekvapení, ak sa aktualizácia nezobrazí na vašich mobilných zariadeniach v rovnakom čase.

Budovy
  • FOE-81445: Opravené vo verzii 1.281: Presunutie vašej Radnice (vrátane tých v kultúrnych a kvantových usadlostiach) spôsobovalo lagovanie aplikácie - čím väčšie bolo vaše mesto, tým väčší bol aj lag. Tento problém bol vyriešený.
  • FOE-81585: Teraz podobne, ako v prehliadačovej verzii, budú budovy pri pokuse o ich odstránenie automaticky zozbierané.
  • FOE-80709: Pri motivovaní Skákajúcej tekvice sa nezobrazovalo dvojnásobné množstvo zásob. Teraz už bude jej skutočná produkcia viditeľná!
Udalosti
  • FOE-81849: Na niektorých zariadeniach s určitým pomerom strán bolo na pravej strane orezané okno Priepustky udalosti. Teraz sa už bude zobrazovať celé.
Cechy
  • FOE-81659: Zmena popisu člena cechu tak, aby obsahoval emotikony, spôsobila chybu pre vodcov cechov. Toto už nebude mať za následok internú chybu. Zakladatelia tento problém nezaznamenali.

A to je pre túto aktualizáciu všetko!

Teraz je čas, aby sme vás informovali o našom nedávnom vývoji! Letná udalosť je takmer pripravená na vydanie beta verzie! Taktiež sme spravili niekoľko vylepšení v Kvantových inváziách a pridali sme novú inváziu pre ďalšie majstrovstvá s úplne novými odmenami!

Tieto doplnky môžete otestovať a sledovať priebeh ich vývoja, ak sa pripojíte k nášmu beta serveru!

Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu k tejto verzii, navštívte nás na Discorde alebo na Facebooku!

S pozdravom,
Váš tím Forge of Empires
Výber jazyka