Tidsåldrar i Forge of Empires

Tillbaka

Vad är rymdålder Mars?

Nya horisonter! Mänsklighetens dröm om att nå stjärnorna blir verklighet i Forge of Empires idag och en helt ny rymdkapplöpning har börjat. Ditt mål: Mars! Utforska den röda planetens stora kratrar och djupa dalar och utvinna resurser för din stad och koloni. Men håll utkik: IOU-företaget och andra Marskolonier strävar efter att använda planetens resurser för sina egna syften.

Rymdålder Mars
Rymdålder Mars är en helt ny tidsålder som du kommer att kunna spela efter att ha slutfört Virtuell Framtid. Denna ålder kommer inte att släppas i delar. Den här gången får du spela dess kampanj, hantera en rymdkoloni på Mars, uppleva berättelser och sidouppdrag, ta reda på det nya sättet att skaffa resurser och bygga den nya fantastiska byggnaden redan från början!

Din koloni på den röda planeten
Din koloni på Mars handlar om överlevnad, utvinning och till och med erövring, så var förberedd när du först anländer till den röda planeten!

Åka till Mars

För att besöka din alldeles egna koloni på den röda planeten, klicka på rymdraketen i din stad.

Utöka ditt inflytande
Mars är den enda plats där den viktiga resursen Marsmalm kan hittas. Att producera Mars-varor kräver att du skaffar och bearbetar denna speciella malm, men andra grupper tävlar med dig för att få den.

Öppna kontinentkartan och välj Mars för att kunna se var du kan expandera till och vilka platser som håller den eftertraktade malmen.

När du har gjort anspråk på Mars-kartan kommer du att hitta speciella platser med Marsmalm i några av de sektorer du har erövrat. Klicka på Marsmalmen för att skicka ett utforskarlag till den. Beroende på malmen kan detta ta lite tid att slutföra!

När utforskningen är klar kan du antingen slåss eller förhandla om malmen för att bearbeta den vidare.