Kulturella bosättningar

Kulturella bosättningar

Tillbaka

Mogulernas rike: Var är minispelet?

Var är minispelet?

Den här gången kommer du inte hitta någon extra interaktiv byggnad i utkanten av din växande Mogulstad. Det betyder att det inte finns någon extra händelse som låses upp när du klarat 6 uppdrag i Mogulernas uppdragsserie ( ex.Feodala Japans Handlare, Aztekernas Gårdsmarknad etc.) men du kan fortfarande bli belönad när du når denna milstolpe.

"Betyder det att vi inte har någon tillgänglig hjälp för att slutföra den här kulturella bosättningen snabbare?!", undrar. du kanske? Den här gången är hela Mogulernas Rike pusslet som du behöver lösa, men tillåt mig att förklara det ordentligt! Vi har två typer av diplomatbyggnader, två små och tre stora och dessa har kedje- och setfunktionalitet för att öka skönheten och produktionen i din bosättning.

Diplomatbyggnader med Kedjefunktionalitet och Setfunktionalitet

De små diplomatbyggnaderna har en kedjefunktionalitet, vilket betyder att du kan länka dem till din Ambassads sidor, eller för att vara noga, dess ingångar! När du kopplar ihop dessa byggnader ökar du den totala mängden diplomati i din bosättning.
Du kan koppla vattenkanaler till sidorna eller gränder till Ambassadens ingång på framsidan (gränder kommer inte ge någon bonus om de är kopplade till baksidan av din Ambassad).

Observera att du kan placera dessa diplomatbyggnader var som helst i din stad, men de kommer bara ge dig extra bonus om du kopplat dem på rätt sätt mot din Ambassad!
Samtidigt, så har vi de stora diplomatbyggnaderna med setfunktionalitet, som betyder att du kan samla in ytterligare kulturella varor en gång om dagen genom att placera unika stora diplomatbyggnader i närheten av din Ambassad (varsomhelst i nära Ambassaden, det behöver inte vara specifikt på sidorna eller framför byggnaden).

Det finns tre olika stora diplomatbyggnader, och för att maximera bonusen i bosättningen fullt ut så behöver du bygga alla de olika byggnaderna. Du kan få upp till tre set-bonusar, MEN, dessa blir bara tillgängliga om du placerar ut olika set-byggnader! Med andra ord, om du placerar ut tre lika diplomatbyggnader kommer du bara att få en bonus, inte tre! Så var säker på att du inte upprepar dig här.

Nu när du känner till den här bosättningens basmekanismer, så undrar du kanske vad utmaningen är. Att koppla ihop alla dessa byggnader är ingen enkel uppgift, för du måste avgöra vilka expansioner som är värda att låsa upp och vilka hinder som är värda att ta bort, eftersom du också kommer behöva ge plats åt bostäder och varubyggnader.
Välj språk