Uppdatering till version 1.271

Uppdateringen till 1.271 kommer att ske den 5 december. Det kan bli en kort stund av driftstopp under uppdateringen.

I den här uppdateringen implementerar vi tekniska förbättringar, buggfixar och lägger till innehåll för framtida event. Du kan hitta höjdpunkterna i dessa ändringar nedan.

Förbättringar

• Imperieslagfält
    • Smarta siffror är bra, men när du behöver veta exakta värden, som Segerpoäng, kan de vara lite ohjälpsamma. Vi har gjort en förändring för att förbättra din upplevelse! Nu, när du håller muspekaren över de smarta siffrorna, visas en inforuta som visar hela numret.
  •  Arméhantering
    •  Vi har lyssnat på din feedback och gjorde några justeringar av hur enheterna visas i arméhanteringen. Allt handlar om organisation! Nu kommer alla skadade enheter att sorteras bakom alla friska . Detta kommer att göra det lättare för dig att se din armés övergripande hälsa direkt.

Buggfixar

•  Imperieslagfält
    •  Att lämna ditt imperium och gå med i ett annat med vid en specifik tidpunkt kunde resultera i ett udda beteende, som att du deltar i ditt gamla imperiums slagfält. Det vill vi inte, så vi har åtgärdat problemet. Nu kan du lugnt byta imperium utan någon Imperieslagfält-förvirring.
  •  Sidomeny
    • Om du expanderar ett objekt på din sidomeny och sedan klickar på ett annat objekt kan det göra att behållaren felaktigt fästs vid fel objekt. Inga fler felplacerade behållare! Vi har gjort en förändring för att säkerställa att behållaren stannar där den hör hemma, vilket ger en mer intuitiv och exakt sidomeny-upplevelse.
  •  Inventarie och föremål
    •  Byggnader som automatiskt avancerar till nästa era när du själv gör det var inte nöjda med att stanna i inventariet och stannade därför i den ålder du fick dem. Vi ville inte att de skulle missa det, så vi har åtgärdat det här problemet. Nu kommer dessa byggnader att utvecklas tillsammans med dig, vilket eliminerar behovet av Uppåt-kit!
    • Vissa föremål, särskilt Enhetslådor, hade ett visuellt problem där de inte visade de korrekta enheterna utan att du behövde ladda om sidan. Vi tror på noggrannhet, så vi har fixat det! Lådorna med enheter kommer nu att visa de korrekta enheterna, vilket ger dig den korrekta information du behöver utan några extra steg.
    • Konsekvens är viktig för oss, så vi har gjort en justering av namngivningen på några Episka väljarkit för att passa med de andra. Förresten, märkte du de visuella ändringarna vi gjorde i dessa kit i den senaste uppdateringen? Vi hoppas att du gillar dem!
    • Föremålet Slutför alla varuproduktioner gjorde lite mer än den lovade genom att också avsluta produktioner på rymdkolonin. Vi förstår behovet av specificitet, så vi har tagit itu med detta. Nu kommer Slutför alla varuproduktioner inte längre att störa produktionen av rymdkolonin, utan kommer fokusera på dess avsedda syfte.

Endast mobila ändringar

Tänk på att tiden när mobiluppdateringen blir tillgänglig beror på butikerna och kan vara några dagar efter lanseringen av webbläsarversionen. Bli inte förvånad om du inte ser uppdateringen på dina mobila enheter vid exakt samma tidpunkt.

• Vi har gjort olika förändringar i bakgrunden för att stödja den framtida utvecklingen av spelet. Även om vi inte har några specifika ändringar att dela med dig i den här uppdateringen, kan du vara säker på att dessa ändringar är nödvändiga för fortsatt förbättring och tillväxt av spelet. Håll utkik för fler spännande uppdateringar i framtiden!

Det var allt för den här uppdateringen gott folk!

Vi vill även ge dig lite mer information om vad vi jobbar med just nu. Vi planerar att aktivera Vildmarkseventet den 5 december på beta. Imperieattackerna är också fortfarande under utveckling! Om du vill hjälpa till att forma nya event och funktioner som alla kan njuta av, tveka inte att gå med i vår betaserver !

Om du vill lämna feedback om den här versionen, klicka här eller besök oss på Facebook .