Uppdatering till version 1.272 och 1.273

Vi kommer att släppa både version 1.272 och 1.273 den 4 januari. Det kommer att vara ett kort stopp under uppdateringen. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som orsakas under denna tid.
I den här uppdateringen implementerar vi tekniska förbättringar, buggfixar och lägger till innehåll för framtida evenemang. Du kan hitta höjdpunkterna i dessa ändringar nedan.

Fixade buggar

• Handel
    • När du skapade ett nytt erbjudande finns det en liten funktion, som tar bort den erbjudna varan automatiskt, om du inte längre hade tillräckligt med varor. Tyvärr tog den också bort dem, när man hade exakt samma antal kvar. Detta var naturligtvis inte avsett och har åtgärdats.
  • Staden
    • Hade du lite problem med att använda ditt sparade ombyggnadsutkast? Detta beror förmodligen på en utgången begränsad byggnad och vi har fixat den! Tyvärr går det inte att fixa för de städer som redan råkat ut för detta, men, det kommer inte hända från nu. Om du är en av dem som har problem, försök att ta bort utgångna begränsade byggnader eller ta bort ditt sparade utkast.
    • Tipsrutor kan vara förvirrande, särskilt när de visar ett annat antal än den korrekta (dubbla) siffran. Tipsrutorna kommer nu också att visa det fördubblade antalet när du fick din Blå Galax-bonus!

Ändringar för mobil

Tänk på att tiden när mobiluppdateringen blir tillgänglig beror på app-butikerna och kan vara några dagar efter lanseringen av webbläsarversionen. Det kan även skilja Bli inte förvånad om du inte ser uppdateringen på dina mobila enheter vid exakt samma tidpunkt.

• Eventbyggnader
    • Vår vackra Vintersagolandets Pyramid hade ett mindre problem med den visuella visningen för en av dess boostar. Ikonen för den exklusiva Imperiumexpedition-boosten på Attack för Försvarande armé saknades. Så kan vi inte ha det och det är nu åtgärdat. Ikonen visas där den ska.

Det var alla ändringar för denna gång!

Vi vill också ge dig lite mer information om vad vi jobbar med just nu. Vildmarkseventet är fortfarande aktivt på beta i några dagar till! Vi har redan justerat en del i balanseringen, inte bara i själva eventet, utan även i Motståndarens utmaning! Imperieattackerna är också nära att slutföras! Du kan testa dem mycket snart på beta. Se till att gå med i ett imperium först. Om du vill hjälpa till att forma nya event och funktioner som alla kan njuta av, tveka inte att gå med i vår betaserver!