Uppdateringar

Uppdateringar

Tillbaka

Uppdatering till version 1.275


Vi släpper version 1.275 måndagen den 29 januari på den internationella marknaden och på alla andra marknader onsdagen den 31 januari .

Det kommer att vara ett kort avbrott under uppdateringen. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som orsakas under denna tid. I den här uppdateringen implementerar vi tekniska förbättringar, buggfixar och lägger till innehåll för framtida evenemang. Du kan hitta höjdpunkterna i dessa ändringar nedan.


Ändringar
- FOE-78934: Vi har finjusterat prioriteringsrdningen när du motiverar/polerar för att skapa en smidigare och mer strategisk upplevelse. Vårt nya nivåsystem prioriterar byggnader inom sina respektive grupper utifrån deras nivå – ju högre nivå, desto högre prioritet. Tänk på att tilldelningen av byggnader till olika grupper kan ändras framöver.

För närvarande är byggnaderna klassificerade i fem besträmda grupper:
  1. Begränsade, liga- eller rankbyggnader , t.ex. får Mästerskapstornet och Stigarnas smedja högsta prioritet.
  2. Kraftfulla eller genererade byggnader som Nyckelmästarens verkstad, Fetaostgården och Narrens scen är de nästa på tur.
  3. Huvudevent- och Dagens specialbyggnader, inklusive Sambandstornet, Laboratoriet för abnormiteter och Viskande skräckens torn.
  4. Äldre byggnader, med mindre påverkan, som Tidsåldrarnas arena, Pergola och Guldskörden, placeras längre ner i kön.
  5. Byggnader som inte kan ge generiska belöningar, dvs fragment (t.ex. Athlon Abbey, Skräckens hus), följer det ursprungliga hjälp-prioriteringssystemet.
- FOE-79923: Vi höjer insatserna i Imperieslagfältet! Från och med nu kommer endast segrar i Diamantligan att bidra till din position i rankingen. Segrar i lägre ligor kommer inte längre att ha någon inverkan på din rangordning, vilket höjer ribban för konkurrenskraftigt spel och belönar framgång i toppskiktet.

Förbättringar
- FOE-80406, FOE-77473: Har du någonsin tyckt att det är frustrerande när du inte kan läsa hela texten för att den är avskuren? Vi förstår den frustrationen, speciellt när det gäller belöningar från byggnader där man vill ha alla detaljer. För att förbättra din upplevelse har vi implementerat automatisk rullning för texter som är för långa! Denna smarta funktion säkerställer att du kommer att kunna se all information i god tid. Och det är inte allt – vi har även lanserat denna förbättring för antikhandlarens byteslista, så att du inte missar några handelsmöjligheter.

Buggfixar

Uppdrag:
- FOE-80219: Vi har löst ett problem där spelare oavsiktligt kunde förlora sina Berättelseuppdrag tidigt i spelet. Nu bör du kunna fortsätta dina Berättelsuppdrag i järnåldern utan några oväntade avbrott.

Forskning:
- FOE-79728: Oceanisk Framtid verkade sakna några enheter och byggnader i tidsåldersöversikten . Vi har fixat det och nu finns de saknade bilderna. Din översikt av Oceanisk Framtid är nu komplett.

Resurser:
- FOE-80383: Den Magiska vintersnögloben visade av misstag en varuikon i sin inforuta, trots att den inte producer varor. Vi har rättat till denna förvirring och uppdaterat inforutan så den visar det den ska; Forskningspoäng.
- FOE-80216: Forskningspoäng-paketen kom inte överens när de skulle samsas om utrymmet i Multibelönings-fönstret, och ville inte stå intill varann. Vi har uppmuntrat dem att vara mer sällskapliga, och nu kommer de att staplas prydligt som avsett.
- FOE-78877: Vissa byggnader som gav Forskningspoäng som en slumpmässig produktion påverkades inte av Forskningspoäng-boost korrekt. Vi har åtgärdat detta och säkerställer att boosts gäller som de ska. Dessutom kunde dessa Forskningspoäng samlas in oavsett kapaciteten på din bar, vilket inte längre kommer att vara fallet.

Boostar:
- FOE-80291: Höstvingården är designad för att gå vidare till nästa tidsålder samtidigt med dig, men armésiffrorna hängde inte med i denna ändring. Vi har nu sett till att siffrorna uppdateras och ändras i den takt som dem ska - dvs enligt din stads tidsålder.

Profilbilder:
 - FOE-80430: Uppmärksamma spelare påpekade en avvieklse med namnen på profilbilderna i Vildmarkseventet - de stämde inte överens med vår annonseringstext. Vi har korrigerat namnen i spelet för att passa det som tillkännagavs, så nu är allt som det ska.

Endast mobila ändringar
Tänk på att tiden när mobiluppdateringen blir tillgänglig beror på butikerna och kan vara några dagar efter lanseringen av webbläsarversionen. Bli inte förvånad om du inte ser uppdateringen på dina mobila enheter vid exakt samma tidpunkt.

- FOE-80079: Ser du annonser trots att du betalat för att slippa? Det hände vissa iOS-användare som köpte prenumerationen "Inga annonser" . Vi har åtgärdat problem och nu, som utlovat, kommer annonser konsekvent och korrekt att tas bort för prenumeranter.
- FOE-80289: Att uppgradera byggnader i snabb följd hade den oavsiktliga konsekvensen att din stads befolkning sjönk drastiskt ner till negativa siffror i antal på grund av ökade efterfrågan på befolkningen. Vi har tagit itu med detta och förhindrat risken till att det blir negativa befolkningssiffror framöver. Om din stad fortfarande har ett befolkningsunderskott, försök att organisera om genom att lagra eller ta bort byggnader som kräver befolkning, eller kontakta vårt supportteam för hjälp om problemet kvarstår.

Det var allt för den här uppdateringen gott folk!

Vi är glada över att dela en tjuvtitt på vad vi lägger sista handen på – "Kvantumportalen!" Vår revolutionerande imperium-funktion är på väg att göra sin debut på betaservern . När vi nu finputsar det på beta, ta chansen att gå med i ett imperium och vara bland de första att ge sig ut på Kvantumäventyr! Är du sugen på att påverka utvecklingen av nya evenemang och funktioner? Det här är din chans att påverka spelets framtid och se till att alla får det bästa möjliga innehållet. Vi uppmuntrar dig att gå till handling och gå med i vår betaserver . Det är inte så att vi enbart värdesätter dina synpunkter – de är avgörande för att forma Forge of Empires-upplevelsen. Gör dig redo att utforska, testa och bidra till framkanten av vårt spels utveckling!

Om du vill lämna feedback om den här versionen, vänligen besök oss på Discord eller på Facebook !

Ditt Forge of Empires-team
Välj språk