Nyheter

Nyheter

Tillbaka

Justeringar av gränser för förbrukningsföremål-boostar!


Hej Forge-fans!

Vi rullar ut några viktiga förändringar i hur boostar fungerar i spelet, och vi ville se till att ni alla är helt uppdaterade. Dessa uppdateringar är utformade för att förbättra din spelupplevelse och säkerställa en jämn spelplan för alla.

Dessa förändringar träder i kraft på måndagen den 6:e maj.


Här är vad som är nytt:
  • Boostgräns-justeringar: För att upprätthålla spelstabilitet och rättvisa finns det nu en begränsning på antalet mynt- och förnödenhetsboostar du kan aktivera samtidigt. Du kan aktivera upp till 10 av varje boosttyp samtidigt. Denna förändring beror på tekniska problem som orsakats av ett överdrivet antal aktiva boostar och för att främja rättvist spel bland alla våra spelare.
  • Restriktioner för arméboostar: För arméboostar implementerar vi en regel där varje typ av arméboost endast kan aktiveras en gång samtidigt, även om du fortfarande kan aktivera olika typer av arméboostar samtidigt. Till exempel är användningen av attackboostar för attackerande arméer redan begränsad till en åt gången, och vi förlänger denna begränsning till alla arméboostar för att säkerställa konsekvent och rättvis användning av föremål.
  • Massanvändning för mynt- och förnödenhetsboostar: Som svar på era återkopplingar är vi glada att introducera möjligheten att applicera mynt- och förnödenhetsboostar i bulk! Denna förbättring av livskvaliteten innebär att du nu kan aktivera flera boostar av dessa typer på en gång, liknande hur du kan öppna flera lagerföremål samtidigt.
Viktigt! Denna förändring gäller inte byggboostar, utan endast för förbrukningsbara föremål!

Vi förstår att förändringar som dessa kan ta lite tid att vänja sig vid, så vi ser fram emot att höra dina tankar och feedback. Om du har några åsikter eller förslag, låt oss veta på vår officiella Discord-server!

Dessa uppdateringar är en del av våra pågående ansträngningar för att säkerställa en smidig, rättvis och njutbar spelupplevelse för alla. Tack för ditt förstånd och stöd!

Vänliga hälsningar,
Ditt Forge of Empires-team
Välj språk