Events

Tillbaka

Brödraskapsevent 2024: Mekanik

Översikt

Belöningar

Mekanik

Hur man deltar i Brödraskapsevenemanget

Att delta i Brödraskapseventet är enkelt! Låt väpnare Primrose guida dig på din resa.

Klicka på bannern för Brödraskapseventet för att komma igång:
0ebdda7832759dfe04f9a986b5d07fb4
När du öppnar fönstret för eventet möts du av en karta över kungariket. På vänster sida ser du den stora bankettsalen och i mitten hittar du en av kungarikets butiker. Klicka för att börja producera festmåltider. När produktionen har slutförts är provianten redo att hämtas. För att transportera dem klickar du på hästen och vagnen i det nedre vänstra hörnet. Vagnen kommer att samla in proviant från butiken och leverera dem till bankettsalen. När proviantleveransen är klar klickar du på bankettsalen för att fylla på lagret.
3db6618d68a007018f0c9afd842e58f6Använd dessa festmåltider till att uppgradera dina butiker, vilket förbättrar din produktion och maximerar produktionen. Du kan också uppgradera vagnen och bankettsalen för att öka mängden proviant som vagnen kan bära och hur effektivt bankettsalen kan använda de levererade varorna. Här är en snabb titt på de viktigaste byggnaderna som du kan interagera med:

d5ac9446bd9d5051194ab2e901d98f79Bankettsalen
Det är här du lagrar alla dina förnödenheter och tjänar festmåltider i gengäld. Bankettsalen ligger på andra sidan staden från butikerna, så proviant måste transporteras via häst och vagn. När proviant har levererats kommer den att förvaras till dess att du eller din förman kan använda den.
1fd4965e32b1d2e0c98b05cec77336c6Vagnen
Det är i vagnen som du underhåller och expanderar din vagn. Om du uppgraderar din vagn med festmåltider kan den bära mer proviant och färdas snabbare genom riket.
90dec8d4e806e3ee9f98054384a6d3fcKryddlager
Kryddlagret är den första fabriken för att låsas upp i eventet. Kryddlagret är gratis att låsa upp.
faf4cd33f7c46061333f8201e41e54b4Juicelager
Juicelagret är den andra fabriken som låses upp i eventet. Juicelagret kostar 1.1K att låsa upp när det är tillgängligt.
f6fc9ca861791001eab20063dbfc428dGård
Gården är den tredje fabriken som låses upp i eventet. Gården kostar 1.2M att låsa upp när den är tillgänglig.
414d0cb6e12b565e2e47b86900986bdbBakstuga
Bakstugan är den fjärde fabriken som låses upp i eventet. Bakstugan kostar 1,6 miljarder att låsa upp när den är tillgänglig.
5902f888203fb3cb8ac9abfa9aaead3aGourmetslakteri
Gourmetslakteriet är den femte fabriken som låses upp i eventet. Gourmetslakteriet kostar 111B att låsa upp när det är tillgängligt.

Genom att uppgradera och hantera dessa byggnader kommer du att vara på god väg att förbereda den största festmåltiden som riket någonsin har sett!

Vad står siffrorna för?

(1M) 1 miljon1000 x 1 tusen
(1B) 1 miljard1000 x 1 miljon
(1T)1 biljon1000 x 1 miljard
(1Q) 1 kvadriljon1000 x 1 biljon

Hur fungerar MAX-knappen?

f09c3d0ea1b69ae4f26c7cc217e63831Genom att använda Max-knappen kan du se det maximala antalet nivåer du kan uppgradera på en gång med dina samlade festmåltider, istället för att uppgradera en nivå i taget. Om kryssrutan max är aktiverad, men du inte har tillräckligt med proviant för uppgraderingen, visas en +1 och kostnaden, men den kommer att vara nedtonad, vilket indikerar att du ännu inte har tillräckligt med proviant för uppgraderingen.

Anställa arbetsledare

7bebe887666f90f6d8d3932738fb421a
Välj ikonen och betala kostnaden i form av juveler för att tillsätta en arbetsledare. Dessa personer kommer att automatisera produktionen och öka effektiviteten. Både bankettsalen och vagnen kan också ha arbetsledare för att automatisera hela processen. Öka nivån på dem med ädelstenar eller med en speciell booster för ännu bättre resultat!

Tips: Se till att du balanserar nivån på dina arbetsledare för att maximera produktionen! Om du försummar dina arbetsledare kan det sakta ner dina framsteg i eventet!

Boosters

Tjäna dessa exklusiva belöningar i Motståndarens utmaningar!

bd47bedc62fc986cb65c8a1c92a9a542Kungens kronometer
Spola fram dina produktioner med två timmar utan att använda ädelstenar.
8751e905a5476a51a47014affba3ecd2Kungligt sigill för avancemang
Uppgradera dina arbetsledare utan att spendera ädelstenar.
fc17c14e60299995796a71a970fb1d35Monarkens påbud om provisioner
Få rabatt på antalet festmåltider som krävs för att gå vidare till nästa bankett. Användbar en gång per bankett.

Uppdrar och vinnande av storpriset

d28dc747e4276488d6b24120dec41a74

Längst upp i eventfönstret ser du en lista med tre uppdrag. Om du slutför ett uppdrag kommer du att uppmanas att samla in det, vilket bidrar till dina framsteg mot storpriset. Slutför 25 uppdrag för att vinna storpriset! Om du är osäker på vad ett uppdrag kräver kan du klicka på pilen till höger i listan för att få en detaljerad översikt. När du har samlat in ett uppdrag kommer ett nytt att ta dess plats, så att du kan fortsätta att göra framsteg mot storpriset. Tänk dock på att väpnare Primrose så småningom kommer att få slut på uppgifter som du kan utföra.

Jag har slut på uppgifter, vad händer nu?!

När du är redo att gå vidare till nästa bankett, oavsett om du har slutfört alla uppgifter i den aktuella banketten eller bara vill avancera, klickar du på knappen "Nästa bankett".
60ef27a7d7f788105e64dd6acbdcc6fd
Den här knappen finns i det nedre högra hörnet av eventfönstret och blir aktiv när du har ett tillgängligt saldo på 8,4 kvadriljoner (8,4Q) festmåltider.
07884222b629abeba81dade3fe7ead64
När du har bekräftat ditt beslut att fortsätta, kommer du att presenteras med ett urval av belöningskistor. Tillgängliga priser för varje kista visas högst upp på skärmen. Den första belöningskistan du öppnar är gratis, men om du vill pröva lyckan med en till så kostar det ädelstenar. Om du väljer att öppna alla sex belöningslådorna får du ett bonuspris.
7f145b86e3bebc73e28ccb32da847d66När du har öppnat kistorna får du sex nya belöningskistor att öppna med hjälp av juveler, till stigande kostnad, eller så kan du gå vidare till nästa steg i en ny bankett genom att klicka på knappen "Fortsätt".