Gemenskap

Tillbaka

Communityomröstning I - sammanfattning och Gemenskapens omröstning II

Sammanfattning: communityomröstning 1

77 038 av er har deltagit i vår första communityomröstning som hölls från den 26:e april till den 2:a maj 2024!

Vi vill tacka alla deltagare för deras ovärderliga input! Ni gjorde er del i att forma framtiden för Forge of Empires och gav vårt utvecklingsteam en ännu bättre inblick i vad ni vill och behöver.

Nedan hittar ni en tabell med förslag som fått flest röster och deras status. Och se till att scrolla längst ner på sidan för att delta i den nya communityomröstningen!

Viktigt! Observera att även om era röster har spelat en viktig roll för att avgöra förslagens genomförbarhet, kommer ni att upptäcka att inte alla av de högst rankade idéerna kunde väljas ut för implementering. Samtidigt kan vissa av de förslag som inte hamnade i topp-10 komma att genomföras. Förslag kan avvisas eller läggas på is på grund av en rad olika skäl, inklusive men inte begränsat till:

• Komplexitet och storlek. Ett till synes enkelt förslag kan kräva en större omarbetning av en funktion eller dess användargränssnittselement, vilket avsevärt ökar den tid som behövs för implementeringen. I listan nedan ser du att många mindre förslag implementerades, även om de var mindre populära.
  • Tidsbegränsningar. Processen för utveckling av spel är uppdelad i tvåveckorssegment (sprintar) som ägnas åt specifika aspekter av utvecklingen, så vi har alltid begränsad tid för alla ämnen. Utvecklingsteamets tillgänglighet spelar också en roll. Om en idé inte valdes ut på grund av tidsbrist kan implementeringen av den skjutas upp, men bara om den fortfarande har hög prioritet.
  • Prioritering. Förslag kan nedprioriteras av olika skäl och bli överkörda av högprioriterade ämnen, som kan vara både planerade och oplanerade.
  • Planering. Vissa förslag handlar om aspekter av spelet som kräver en fullständig översyn snarare än ett antal olika ändringar. Systemiska ändringar som detta kräver separat planering och implementering som ligger utanför ramen för den utvecklingstid som ägnas specifikt åt communityförslagen.
  • Annat skäl. Även om vi granskar förslagen före omröstningen kan vart och ett av dem bli föremål för en djupare undersökning under den tekniska planeringen före implementeringen. I det här skedet kommer teamet sannolikt att upptäcka annat som gör att ett förslag inte kan väljas/skjuts upp.
Antal röster
Förslag
Förslag Status
66709I fönstret Händelsehistorik, visa en sammanfattning av de insamlingar som gjorts i staden: samlade föremål, deras tidsålder, Imperie eller generella varor, etc.Avvisas på grund av komplexitet och potentiell negativ inverkan på spelets prestanda på grund av de stora mängder data som behövs för denna funktion.
52392Tillåt att avbryta och starta om produktioner från produktionskarusellen som för närvarande endast tillåter att starta produktioner.Implementerad i version 1.287.
40844Istället för att ta emot gåvor och andra föremål som delas ut till alla spelare direkt i ditt lager, gör dem möjliga att samla via Meddelandecentrum. Detta kommer också att göra det möjligt för supporten att skicka föremål till spelare på ett bekvämare sätt. Övervägdes, men valdes inte för implementering på grund av komplexitet.
40705Gör det möjligt att markera föremål som favoriter i lagret. Övervägdes, valdes inte för implementering på grund av tidsbrist.
37918I fönstret Arméhantering, göm eller visa stadens defensiva armé i slutet av enhetslistan för att inte skymma de enheter som behövs för den aktuella striden.Implementerat, motsvarande inställning finns tillgänglig i Inställningar >> Visa försvarsenheter.
34868Gör fallna enheter tillgängliga för återupplivning efter att fönstret för stridsresultat har stängts.Implementerat i version 1.290.
34368Visa en indikator för att dagliga utmaningar har slutförts i en viss spelvärld för att eliminera behovet av att öppna menyn för dagliga utmaningar för att verifiera att de har slutförts. Övervägdes, men valdes inte för implementering på grund av tidsbrist och brist på enhetlighet i användargränssnittet.
29664I lagret, föreslå motsvarande väljarkit när man söker efter ett byggnadsnamn.Implementerat i version 1.286.
28613Framhäv händelser i webbläsarversionen av spelet tydligare för att öka deras synlighet på smalare gator och bakom byggnader. Implementerat i version 1.286.
26211Tillåt sökning efter ett namn på en byggnadsuppsättning i lagret och inkludera alla byggnader i uppsättningen i sökresultatet.Implementerat i version 1.287.
25484När du använder väljarkit för att uppgradera en byggnad, gör det möjligt att uppgradera flera gånger i rad utan att behöva gå tillbaka till lagret och välja väljarkitet igen.Implementerat i version 1.286.
25463Föreslå inte att lägga till spelare med en full vänlista som vänner. För närvarande föreslås dessa spelare men kan inte läggas till som vänner.Avvisad på grund av komplexitet.
22670Tillåt grundare och ledare att radera meddelanden från andra Imperiemedlemmar endast i Imperie-trådar.Implementerat i version 1.287.
17351Förbättra läsbarheten av ikoner för effekter av arméboostar genom att visa området för bonusapplikationen separat och inte direkt på ikonen.Implementerat i version 1.287.
16879I ombyggesläget, visa storlekarna på byggnaderna och kraven på vägar i höger sidofält för att göra det snabbare att bygga om och hantera staden.Implementerat i version 1.287.
14528Gör det möjligt att använda olika boostar i bulk från lagret genom att lägga till + och - knapparna för att öka/minska antalet använda föremål av samma typ.Implementerat för alla förbrukningsbara bonusar som tillåter bulkanvändning.
13278Gör det möjligt att skapa varuerbjudanden på marknaden i bulk. Gör det till exempel möjligt att inte bara definiera mängden varor för bytet utan också antalet gånger ett erbjudande ska läggas upp. Implementerat i version 1.287.
12563Gör det möjligt att sortera föremål kronologiskt (eller efter annat kriterium) i lagret. Avslås på grund av komplexitet.
10785Implementera möjligheten att besöka alla vännernas värdshus med ett klick på en knapp, liknande hjälp alla. Håller på att implementeras.
10718Lägg till en inställning som gör det möjligt att hoppa över animeringar i vissa delar av spelet. Till exempel: minispelet förhandling och animeringar för event.Nobbad för minispelet förhandling. Animeringar spelas medan spelet laddas. Om animeringar skulle tas bort skulle spelare fortfarande behöva vänta på att spelet laddas.
För event lägger vi till möjligheten att hoppa över animeringar där det är möjligt.

Communityomröstning 2 är öppen!

Idéer som inte övervägdes men som inte ursprungligen valdes för implementering är nu tillbaka som alternativ! Sedan den första communityomröstningen har vi släppt många nya funktioner, så det kan hända att era prioriteter har skiftat sedan dess och att ni hellre vill se något annat i spelet. Så vi har samlat nya idéer från våra communities, de populära gamla som inte gick igenom, och lagt upp dem för en ny omröstning!

Klicka HÄR för att rösta på idéer från gemenskapen och bidra till att forma Forge of Empires framtid!

Omröstningen är öppen i en vecka: 18:e september kl.14:00 CEST - 25:e september kl. 23:59 CEST

Välj ditt språk från rullgardinsmenyn i formulärets övre högra hörn.

Viktigt! Kom ihåg att prioritering, tidspress, idéns komplexitet och annat som har med utveckling att göra fortfarande spelar en avgörande roll när vi väljer förslag för implementering. Era röster är dock ovärderliga för att hjälpa oss att förstå communityns behov och forma en bättre framtid för Forge of Empires!

Med vänliga hälsningar,
Ert Forge of Empires-team