Kulturella bosättningar

Tillbaka

Azteker: Hur kommer jag åt att spela minispelet?

En ny funktion finns tillgänglig i Aztekernas bosättning: Minispelet!

Eftersom vi vill att du först ska få lite av Aztekernas vibbar i början av spelet måste du slutföra de 6 första uppdragen i bosättningen. När du har gjort dessa 6 uppdrag blir Gårdsmarknaden tillgänglig och du kan spela Minispelet.
När du har öppnat Gårdsmarknaden finns det tre tillgängliga minispel. Varje minispel visar hur många varor du eventuellt kan få efter att du spelat (kom ihåg att om du inte spelar eller inte avbryter så kommer samma visas nästa dag).
När du har valt vilken vara du vill ha är det dags att spela! Klicka på en ruta för att visa vad som finns. Det kan antingen vara en tom ruta, en belöning eller en siffra.

Så här fungerar det:
Varje siffra indikerar hur många belöningar som finns placerade i intilliggande rutor. Kom ihåg att rutorna kan vara kopplade mot sidan men även med ett hörn. Se på exemplet här nedan!
Belöningen som  siffran indikerar kan finnas under någon av rutorna som pilarna pekar på, eftersom de är kopplade antingen längs en sida, eller med ett hörn.
När dina omgångar tar slut är spelet över. Du kan då antingen samla in belöningarna, dubbla antalet varor genom att betala några diamanter eller helt enkelt köpa fler omgångar för diamanter för att fortsätta spela (om du inte redan har hittat alla belöningar).

Sist, men inte minst, de tre första gångerna du spelar kommer du se lite mer. Efter spelet, när du har samlat in dina belöningar, kommer minispelet visa var alla belöningar fanns, så du kan få en lite bättre förståelse för hur spelet fungerar.

Ha så kul med nya minispelet! :)