Uzavření hry a převod diamantů

Uzavření hry a převod diamantů

Zpět

Jak převedu zakoupené a nevyužité diamanty do jiné hry?

Vaše zbývající diamanty můžete v God Kings i nadále používat až do 16. srpna 2022, nebo se můžete rozhodnout převést zakoupené a nevyužité diamanty do jiné hry spravované společností InnoGames (s výjimkou her, které jsou stále ve vývoji). Seznam všech našich dostupných her naleznete zde:
https://www.innogames.com/games/all-games/

Upozorňujeme, že ne všechny diamanty je možné přesunout. Převést můžete jakékoliv zakoupené a nevyužité diamanty, stejně jako nevyužité diamanty získané ve hře před 10. květnem 2022. Diamanty získané ve hře od 10. května 2022 nejsou způsobilé k převodu.

Chcete-li tak učinit, kontaktujte nás a uveďte podrobnosti o vašem účtu z jiné hry, kam si chcete nechat diamanty převést. Podrobnosti by měly obsahovat co nejvíce informací o vašem účtu z následujícího seznamu:
  • přesně uvedená herní přezdívka
  • hráčské ID, pokud jej znáte
  • jazykovou verzi
  • herní svět na kterém hrajete 
  • aktuální množství herní prémiové měny na účtu, kam chcete převést diamanty ze hry God Kings.
Následně odstraníme diamanty z vašeho účtu na God Kings a zahájíme proces převodu.
Berte prosím na vědomí, že se na vás můžeme obrátit s dotazy ohledně vašeho požadovaného účtu, pokud se nám jej nepodaří správně identifikovat. Jakmile dohledáme váš účet, kam chcete převést diamanty z God Kings, váš zůstatek na cílovém účtu se odpovídajícím způsobem navýší.

Upozorňujeme, že tento proces může trvat až několik dní!

Na účet v jiné hře obdržíte ekvivalent ve stejné hodnotě. Mějte na paměti, že různé herní měny nejsou vždy rovnoměrné 1:1, což znamená, že 1000 diamantů ve hře God Kings nemusí znamenat 1000 prémiové měny v jiné hře.
Výběr jazyka