Eventy

Eventy

Zpět

Událost Božské zkoušky - Tutoriál


Vítejte, smrtelníci!  

Bohové se rozhodli vás vyzvat, abyste dokázali, že jste hodni jejich božských darů. Postavte se jejich výzvám v této speciální krátké události a budete bohatě odměněni.
Podívejte se na toto video a přečtěte si článek níže, kde se dozvíte vše, co potřebujete vědět o této zbrusu nové události!




Bohové vymysleli různé výzvy, které prověří vaše schopnosti. Vyberte si moudře, které z nich přijmete.


Každá výzva se týká provedení určité činnosti ve hře, např. rekrutování určitých jednotek, výstavby budov nebo seslání určitého kouzla. Popis úkolu najdete v popisku výzvy. Za každou vyřešenou výzvu budete odměněni silou a body výzvy (BV)! Čím těžší je výzva, tím více bodů získáte za její vyřešení. Započítávají se pouze zahájené výzvy.

K dispozici jsou 2 denní výzvy. Pro získání odměn je třeba je splnit během dne. Pokud chcete, můžete obě výzvy nahradit novými, ale cena se při každé výměně zvýší.  

Kromě každodenních výzev je k dispozici 6 průběžných výzev. Každý z těchto úkolů musíte splnit do konce události. Jakmile splníte 3 průběžné úkoly, můžete všech 6 úkolů zdarma nahradit. Můžete je také kdykoli všechny vyměnit, ale pak opět s narůstající cenou.

Skutečnou výzvou je získat všech 7 hlavních cen. Můžete je získat pouze jednou. Abyste je odemkli, musíte nasbírat dostatek BV. Hledejte výzvy, které jsou pro vás dosažitelné a dávají co nejvíce bodů.

Všimněte si, že současně můžete mít aktivní pouze 2 výzvy: Denní výzvu a průběžnou výzvu. Pokud se výzva stane příliš těžkou, můžete zaplatit malou daň bohům a snížit tak požadovaný počet úkolů o 25 %.


Pozor, tato událost trvá pouze 7 dní, takže se ujistěte, že jste nasbírali co nejvíce EP a získali Božské hlavní ceny, které na vás čekají!




Výběr jazyka