Slutspil

Tilbage

Slutter serveren når det 4. vidunder er bygget?

Verdens Vidundere (Nyt System):
Når en alliance vinder slutspillet (Færdiggørelsen af 4 ud af 7 Verdens Vidundere), begynder nedtællingen. Afhængig af verdenens hastighed, er der 15-60 dage tilbage at kæmpe for de sidste 3 vidundere. Lige så snart nedtællingen er sluttet, begynder en 14 dages fredstid. Efter denne fredstid lukkes verdenen.

Verdens Vidundere (Gammelt system):
På verdener med det gamle system, afhænger slutningen af aktive brugere. Når en alliance vinder slutspillet (4 ud af 7 Vidundere) bliver antallet af aktivere brugere tjekket dagligt. Hvis antallet faldertil 300 eller under, vil en nedtælling begynde. Efter 28 dage vil verdenen lukke.
Bemærk der ikke er fredstid i slutningen.