Alliancer

Tilbage

Vores Alliance grundlægger har været inaktiv i flere dage og kommer ikke tilbage. Hvad sker der når hans konto slettes?

Hvis der ikke er mere end en grundlægger, og hans konto bliver slettet, vil hans grundlægger rettigheder blive givet til en leder.
Hvis der er mere end en leder, vil grundlægger rettigheden blive givet til den leder med laveste spiller ID nummer.
Hvis ikke der er nogle ledere, vil den blive givet til det medlem med flest rettigheder.
Og igen, er det den med laveste ID nummer der får den.
Hvis der ikke er nogle med nogle rettigheder, vil den blive givet til spilleren med laveste ID nummer i alliancen.