Gameplay

Tilbage

Hvordan kan nogle spillere time deres angreb så perfekt?

Hver spil verden har varigheds indstilling som tilføjer en tilfældigheds element til angrebet, som gør det svært at time et angreb til et bestemt tidspunkt.

Dog er det muligt at sende og gensende angreb for at komme tæt på det ønskede resultat, og der er flere måder at gøre dette på. Mange veteran spillere er erfarne med at time deres angreb. Det bedste råd vi kan give er at du skal spørge din alliance for at opnå det bedste resultat.