Konto

Tilbage

Jeg vil gerne vide hvilke data om mig som i har gemt

Bemærk venligst, at vi skal kontrollere, at anmodninger blev indsendt af autoriserede registrerede til behandling af databeskyttelsesspørgsmål vedrørende personoplysninger, der opbevares af os. Derfor vil vi gerne bede dig om at sende din anmodning via e-mail fra den e-mail-adresse, der er knyttet til din konto, til den dedikerede e-mail-adresse: cm_privacy@innogames.com.

Efter modtagelse af din e-mail-anmodning til ovennævnte adresse behandler vi din anmodning hurtigst muligt. Behandlingen af din forespørgsel kan tage op til 21 dage fra modtagelsen på cm_privacy@innogames.com. Vi beder om din forståelse.