7. Κανόνες και αλληλεπίδραση με άλλους παίχτες

7. Κανόνες και αλληλεπίδραση με άλλους παίχτες

Πίσω

Ένας παίκτης με τρομοκρατεί επανειλημμένα. Μου επιτίθεται συχνά και προκαλεί ειδοποιήσεις για επίθεση ακόμα και τη νύχτα. Τι να κάνω;

Καθώς δεν υπάρχει κανένα όριο σχετικά με το πόσο πολύ ή λίγο επιτρέπεται να επιτίθεστε άλλον παίκτη, δεν είναι ενάντια στους κανόνες να το κάνει, καθώς θεωρούμε ότι αποτελεί μέρος του ψυχολογικού πολέμου. Αντ' αυτού συνιστούμε να απενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις σας ενώ κοιμάστε.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό εντός και εκτός της εφαρμογής αντίστοιχα:

  • Όσο είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό του Grepolis στο κινητό σας, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις → Ειδοποιήσεις Push και αποεπιλέξτε τις ειδοποιήσεις που θέλετε να απενεργοποιήσετε ή να τις απενεργοποιήσετε όλες μαζί..
  • Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, επιλέξτε Εφαρμογές → Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και προσαρμόστε τις συνολικές ρυθμίσεις της εφαρμογής από εκεί.
Εάν πιστεύετε ότι ο παίκτης που σας επιτίθεται το κάνει με τέτοιο τρόπο ο οποίος ξεπερνάει το Δίκαιο Παιχνίδι παρακαλούμε αναφέρετε το. Εάν αυτή είναι η υπόθεση τότε η ομάδα υποστήριξης θα το αναλάβει. Παρ ’όλα αυτά, παρακαλούμε να θυμάστε, εάν δεν δείτε άμεση ανταπόκριση αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο παίκτης δεν έχει παραβιάσει τον κώδικα συμπεριφοράς ή ότι η έρευνα παίρνει χρόνο.