Események

Események

Vissza

Isteni Próbák Esemény - Tutorial


Üdv, Halandó!  

Az istenek próbára tesztnek, hogy méltó vagy-e az isteni ajándékaikra. Teljesítsd a kihívásaikat ebben a speciális rövid eseményben, hogy gazdagon jutalmazzanak.
Nézd meg ezt a videót, és olvasd el ezt a cikket, hogy mindent megtudj az új eseményről!
Az istenek számos kihívás elé állítanak, hogy teszteljék képességeid. Bölcsen válassz, hogy melyeket fogadod el.


Minden kihívásnál mást kell csinálnod, talán valamilyen egységet képezned, épületet építened, vagy varázslatokat kibocsátanod. A kihívás leírását elolvasva megtudod mit is kell csinálnod a teljesítéséhez. Minden kihívás után erő és tapasztalati pontokat kapsz(EP)!
Minél nehezebb egy kihívás, attól több pontot kapsz. Csak az elkezdett kihívások számítanak.

 Két napi kihívás van. Ezeket még aznap teljesítened kell, hogy megkapd a jutalmakat. Mind a két kihívást kicserélheted ha akarod, de minden cserével nőni fog a csere ára.

A napi kihívásokon kívül 6 folyamatos kihívás is van. Ezeket az esemény végéig tudod teljesíteni. Ha három folyamatban lévő kihívást megcsináltál, akkor ingyen ki tudod cserélni mind a 6-ot. De növekvő áron akármikor kicserélheted őket.

A valódi kihívás a 7 fődíj megszerzése. Csak egyszer tudod megszerezni őket. Feloldásukhoz elegendő EP kell. Keress kihívásokat melyeket teljesíteni tudsz és gyűjts annyi pontot amennyit csak tudsz.

Egyszerre csak 2 aktív feladatod lehet: Egy napi kihívás és egy folyamatos kihívás. Ha egy kihívás túl nehéznek bizonyul, akkor egy kis felajánlásért cserébe az istenek 25%-al csökkentik a feladat követelményeit.


Figyelj, hogy az esemény csak 7 napig tart, gyűjts annyi EP-t amennyit csak tudsz és gyűjtsd be az isteni fődíjakat, melyek rád várnak!
Nyelv kiválasztása