Szabályok és más játékosokkal való interakciók

Szabályok és más játékosokkal való interakciók

Vissza

Egy játékos állandóan terrorizál. Folyamatosan támad, így mindig jelez az alkalmazás, éjjel is. Mit tudok tenni?

Nincs korlátja annak, hogy milyen gyakran vagy ritkán támadhat egy játékos egy másikat, így nem szabálytalan ilyet tenni, jelen álláspontunk szerint ez a pszichológiai hadviselés része. Azt tudjuk csak javasolni, hogy alvás idejére kapcsold ki az értesítéseket. 

Ezt az alkalmazáson belül és azon kívül is meg tudod tenni:

  • A Grepolis alkalmazáson belül a Beállítások → Push-értesítéseknél kapcsold ki azon értesítéseket, amiket nem szeretnél kapni, vagy az értesítéseket egészében.
  • Ha jelenleg nem tudsz belépni a játékba, akkor válaszd a készülék  Alkalmazások → Értesítések beállításait és ott módosítsd az alkalmazás általános értesítés szintjét.  
Ha úgy véled, hogy a játék szabályzatot megszegő módon támadnak téged a fenti esetben, kérjük, hogy jelezzed felénk. Ha ez valóban így van, úgy a Support csapatunk rendezni fogja az esett a Fair play szabály keretein belül. Kérjük azonban, hogy vedd figyelembe, ha nem látsz azonnali reakciót, akkor annak lehet az az oka, hogy a cselekmény nem ütközött a viselkedési szabályainkba, vagy pedig a kivizsgálás időt vesz igénybe.
Nyelv kiválasztása