Spillmekanikk

Tilbake

Hvordan oppgraderer jeg heltene mine?

Effektene og egenskapene til helten din kan forbedres ved hjelp av krigsmynter og visdomsmynter, opptjent fra øy-oppdrag. Klikk på heltenikonet i høyre meny, og klikk deretter på "Hjelp denne helten til å nå neste nivå", og klikk deretter på "Bruk mynter".

Bruk av mynter vil øke den samlede erfaring mot et nytt nivå. Når du når et nytt nivå, vil evnene til din helt bli bedre, opp til maksimalt nivå 20.