3. Events

3. Events

Terug

Goddelijke Beproevingen event - Tutorial


Welkom, sterveling!  

De goden besloten je uit te dagen om te bewijzen dat je hun goddelijke gaven waardig bent. Ga hun uitdagingen aan in dit speciale korte evenement en je zult rijkelijk worden beloond.
Bekijk deze video en lees het onderstaande artikel om alles te weten te komen over dit gloednieuwe evenement!


De goden hebben verschillende uitdagingen bedacht om je vaardigheden te testen. Kies verstandig welke je accepteert.


Elke uitdaging gaat over het doen van iets in het spel, bijvoorbeeld het rekruteren van bepaalde eenheden, het bouwen van gebouwen of het uitspreken van een bepaalde spreuk. Check de tooltip van een challenge voor de taakomschrijving.  Voor elke uitdaging die je hebt opgelost, word je beloond met een kracht en ervaringspunten (EP)! Hoe moeilijker een uitdaging is, hoe meer punten je krijgt voor het oplossen ervan. Alleen gestarte uitdagingen worden geteld.

Er zijn 2 dagelijkse uitdagingen. Deze moeten binnen de dag worden voltooid om de beloningen te krijgen. Je kunt beide uitdagingen vervangen door nieuwe als je wilt, maar de prijs zal stijgen elke keer dat je ze vervangt.  

Naast de dagelijkse uitdagingen, zijn er 6 doorlopende uitdagingen. Voor elk van deze taken heb je tot het einde van het evenement om ze te voltooien. Zodra je 3 lopende uitdagingen hebt voltooid, kun je ze alle 6 gratis vervangen. Je kunt ze ook allemaal op elk moment omwisselen, maar dan weer tegen een stijgende prijs.

De echte uitdaging is om alle 7 hoofdprijzen te winnen.  Je kunt ze maar één keer krijgen. Om ze te ontgrendelen, moet je voldoende EP verzamelen. Zoek naar uitdagingen die voor jou haalbaar zijn en geef zoveel mogelijk punten.

Houd er rekening mee dat je slechts 2 actieve taken tegelijk kunt hebben: een dagelijkse uitdaging en een voortdurende uitdaging. Als een uitdaging te moeilijk wordt, kun je een klein eerbetoon brengen aan de goden om het vereiste taakbedrag met 25% te verminderen.


Houd er rekening mee dat het evenement maar 7 dagen duurt, dus zorg ervoor dat je zoveel mogelijk EP verzamelt en claim de Goddelijke Grote Prijzen die op je wachten!