3. Events

3. Events

Terug

Dionysia event - Tutorial

Welkom, sterveling!

De tijd van de winter ligt in het verschiet, en de viering van de geboorte van Dionysus komt eraan en het Dionysia-evenement begint!


Om Heer Dionysus te eren, moet je zoveel mogelijk heilige processies voorbereiden. Om een processie voor te bereiden, moet je 7 missies tegelijk met succes voltooien. Als teken van een geslaagde missie ontvang je een Thyrsus toverstokken.

Elke keer dat je 7 Thyrsus toverstokken hebt verzameld en zo met succes een processie hebt voorbereid, schenkt Dionysus zelf je een waardevolle Grote Prijs

Vrijwilligers en missies:
Tijdens Dionysia zullen elke dag vele vrijwilligers je gelederen versterken. Er is een kans dat ze meedoen, elke keer dat je reguliere spelacties uitvoert, en elke dag zullen er tot wel 10 groepen vrijwilligers meedoen.

Voor elke missie zijn verschillende eenheden nodig om te voltooien, en missies hebben elk 3 verschillende vereisten. Bekijk de tooltips van de eenheden voor hun mogelijkheden om meer te weten te komen over elke eenheid. Bepaal vervolgens verstandig waar u uw focus wilt leggen. Als je eenmaal een eenheid hebt gestuurd om de processies voor te bereiden, komen ze niet meer terug - in plaats daarvan tellen ze mee voor je missie en lossen ze het uiteindelijk voor je op, terwijl ze onderweg offers verzamelen.

Er is ook een ranglijst: hoe meer offers je aan Dionysus kunt leveren, hoe hoger je rangorde onder alle spelers van Dionysia. De spelers die de meeste toewijding tonen, worden rijkelijk beloond.

Veel plezier!