Evenimente

Evenimente

Înapoi

Divine Trials Event - Tutorial

Bine ai venit, muritorule!  

Zeii au decis să te provoace să te dovedești demn de darurile lor divine. Faceți față provocărilor lor în acest scurt eveniment special și veți fi răsplătit din belșug.
Urmăriți acest videoclip și citiți articolul de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știți despre acest eveniment nou-nouț!




Zeii au conceput diverse provocări pentru a-ți testa abilitățile. Alegeți cu înțelepciune pe care le veți accepta.
Fiecare provocare este despre a face ceva în joc, de exemplu, recrutarea anumitor unități, construirea de clădiri sau lansarea unei anumite vrăji. Verificați instrumentul de ajutor al unei provocări pentru descrierea sarcinii. Pentru fiecare provocare pe care ai rezolvat-o, ești recompensat cu o putere și puncte de experiență (EP)! Cu cât o provocare este mai dificilă, cu atât primești mai multe puncte pentru rezolvarea ei.
Se iau în calcul doar provocările începute.

Există două provocări zilnice. Acestea trebuie finalizate în cursul zilei pentru a obține recompense. Puteți înlocui ambele provocări cu altele noi dacă doriți, dar prețul va crește de fiecare dată când le înlocuiți.
Pe lângă provocările zilnice, există 6 provocări continue. Pentru fiecare dintre aceste sarcini, aveți timp până la sfârșitul evenimentului pentru a le finaliza. După ce ați finalizat 3 provocări în desfășurare, le puteți înlocui pe toate cele 6 gratuit. De asemenea, le puteți schimba pe toate în orice moment, dar din nou cu prețul în creștere.
Adevărata provocare este să obții toate cele 7 Mari Premii. Le poți obține o singură dată. Pentru a le debloca, trebuie să colectați suficient EP. Căutați provocări care sunt realizabile pentru dvs. și acumulați cât mai multe puncte posibil.
Rețineți că puteți avea doar două sarcini active simultan: o provocare zilnică și o provocare continuă. Dacă o provocare devine prea grea, puteți plăti un mic tribut zeilor pentru a reduce suma solicitată a sarcinii cu 25%.
Atenție, evenimentul durează doar 7 zile, așa că asigurați-vă că adunați cât mai mult EP posibil și revendicați Marile Premii Divine care vă așteaptă!


Selectează limba