8. Diverse

8. Diverse

Înapoi

Pot folosi reclame din joc pentru YouTube etc.?

Declarație de toleranță pentru conținutul video

Acest formular a fost creat pentru cei care doresc să creeze conținut video al jocurilor noastre. Completarea acestui formular creează o declarație personalizată de toleranță pentru persoana de interes Twitch, YouTube sau alt canal de streaming live sau video la cerere. Acest formular acoperă toate jocurile dezvoltate și publicate de InnoGames.


Este important să rețineți că InnoGame nu va sprijini persoana care creează în cazul unei reclamații aduse de o terță parte împotriva respectivelor videoclipuri. Astfel de afirmații pot duce la ștergerea conținutului video creat despre jocurile noastre.

Declarație de toleranță pentru conținutul grafic

Dacă cineva dorește să folosească grafica din jocurile noastre pentru propriile profiluri sau site-uri web necomerciale, acesta este formularul de completat. Completarea formularului va oferi persoanei în cauză o declarație personalizată de toleranță pentru utilizarea graficii noastre din toate jocurile dezvoltate și publicate de InnoGames.


Trebuie să rețineți că InnoGames nu va lua parte la soluționarea oricăror pretenții formulate de terți împotriva utilizării unei grafice pe profiluri/site-uri web/etc. În cel mai rău caz, unei persoane care utilizează grafica noastră i se poate cere să șteargă sau să elimine conținutul.


În plus, acest formular NU permite crearea de lucrări derivate inspirate din grafica noastră. Dacă cineva dorește să le creeze totuși, vă rugăm să contactați info@innogames.com.
Articole conexe
Selectați limba