Întrebări despre joc

Întrebări despre joc

Înapoi

Când se va închide o lume? Care sunt cerințele?

Dacă pe respectiva  lume există 300 de jucători activi sau mai puțini, va începe numărătoarea inversă timp de 28 de zile până la închidere.

Dominație și Olimp: odată ce o alianță câștigă finalul jocului, lumea intră într-un timp de pace care durează 14 zile. După această perioadă de pace, lumea va fi închisă.

Minunile lumii (Sistem nou): Odată ce o alianță câștigă jocul final (finalizarea a 4/7 minuni ale lumii), începe numărătoarea inversă a jocului. În funcție de viteza lumi de joc, rămân 15-60 de zile pentru a lupta, fie pentru minunile lumii finalizate, fie pentru celelalte 3. De îndată ce numărătoarea inversă se termină, lumea intră într-un timp de pace care durează 14 zile. După această perioadă de pace, lumea va fi închisă.

Minunile lumii (vechiul sistem): În lumi cu vechiul sistem, închiderea depinde și de numărul de utilizatori activi. Odată ce o alianță câștigă finalul jocului (finalizarea a 4/7 minuni ale lumii), numărul de utilizatori activi este verificat zilnic. Dacă numărul de utilizatori activi scade la 300 sau mai puțin, începe o numărătoare inversă. După 28 de zile, lumea va fi închisă. Rețineți că în acest caz nu există timp de pace la sfârșit.

Selectează limba