Regulile și interacțiunea cu alți jucători

Regulile și interacțiunea cu alți jucători

Înapoi

Un jucător mă terorizează tot timpul. El mă atacă frecvent și primesc notificări de atac chiar și noaptea. Ce pot face?

Deoarece nu există nicio limită pentru cât de mult sau cât de puțin aveți permisiunea de a ataca un alt jucător, nu este împotriva regulilor să o faceți, așa cum considerăm că face parte din războiul psihologic. În schimb, vă recomandăm să dezactivați notificările în timpul somnului.

Puteți face acest lucru atât din interiorul cât și din exteriorul aplicației:

  • Când v-ați conectat la contul dvs. Grepolis de pe telefon, mergeți la Setări → Notificări și  debitați notificările pe care doriți să le dezactivați sau să le dezactivați cu totul.
  • Dacă în prezent nu aveți acces la joc, accesați setările telefonului, alegeți Aplicații → Setări de notificare și ajustați setările generale de notificare a aplicațiilor de acolo.
Dacă credeți că jucătorul care vă atacă face acest lucru într-un mod care încalcă codul nostru de conduită, vă rugăm să raportați acest lucru. Dacă acesta este cazul, echipa de suport se va ocupa de acest lucru. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că, dacă nu vedeți o acțiune imediată, acest lucru ar putea fi generat de facptul că jucătorul nu încalcă codul nostru de conduită sau că investigatia durează ceva timp timp.
Selectează limba