Eventy

Eventy

Naspäť

Božské skúšky - tutoriál


Vitajte, smrteľník!

Bohovia sa rozhodli vyzvať vás, aby ste dokázali, že ste hodní ich božských darov. Postavte sa ich výzvam v tejto špeciálnej krátkej akcii a budete bohato odmenení.
Pozrite si toto video a prečítajte si článok nižšie, kde sa dozviete všetko, čo potrebujete vedieť o tejto úplne novej udalosti!




Bohovia vymysleli rôzne výzvy, aby otestovali vaše schopnosti. Rozumne si vyberte, ktoré z nich prijmete.


Každá výzva je o tom, že v hre niečo robíte, napr. verbovanie určitých jednotiek, stavanie budov alebo zoslanie určitého kúzla. Popis úlohy nájdete v popise výzvy. Za každú vyriešenú výzvu ste odmenení silou a bodmi skúseností (Experience Points)! Čím ťažšia je výzva, tým viac bodov získate za jej vyriešenie. Počítajú sa len začaté výzvy.

Existujú 2 denné výzvy. Ak chcete získať odmeny, musíte ich dokončiť do jedného dňa. Ak chcete, môžete obe výzvy nahradiť novými, ale cena sa bude zvyšovať zakaždým, keď ich vymeníte.  

Okrem každodenných výziev existuje 6 priebiehajúcich výziev. Na splnenie každej z týchto úloh máte čas do konca udalosti. Po dokončení 3 prebiehajúcich výziev môžete všetkých 6 bezplatne nahradiť. Môžete ich tiež kedykoľvek vymeniť všetky, ale opäť s rastúcou cenou.
Skutočnou výzvou je získať všetkých 7 veľkých cien. Môžete ich získať iba raz. Na ich odomknutie musíte nazbierať dostatok bodov skúseností (Experience Points). Hľadajte výzvy, ktoré sú pre vás dosiahnuteľné a získajte čo najviac bodov.
Všimnite si, že naraz môžete mať iba 2 aktívne úlohy: dennú výzvu a prebiehajúcu výzvu. Ak je výzva príliš ťažká, môžete vzdať malý hold bohom, aby ste znížili požadované "množstvo" úlohy o 25%.


Pozor, akcia trvá len 7 dní, takže sa uistite, že nazbierate čo najviac bodov skúseností a získate tak božské hlavné ceny, ktoré na vás čakajú!




Výber jazyka