Hur ändrar jag mitt lösenord?

Öppna inställningarna och gå till ändra lösenords-fliken och klicka på "begär nytt lösenord"-knappen.

Ett meddelande kommer att skickas till din e-postadress som du registrerade med. klicka på länken så kommer du kunna ändra ditt lösenord.

Om du registrerade via Facebook så är det här inte ett alternativ. Däremot kan du använda glömt lösenordsfunktionen för att skapa ett nytt lösenord om du fortfarande har en aktiv e-postadress.

Behöver du hjälp, kontakta vår support.