Allianser

Tillbaka

Vår alliansledare har varit inaktiv i flera dagar och kommer inte tillbaka. Vad händer när dennes konto raderas?

När det inte längre finns en grundare och kontot raderas, kommer grundarstatus ges till ledaren. Om det finns flera ledare kommer det ges till den med lägst ID-nummer (registreringsdatum).

Om det inte finns några ledare kommer det ges till den med flest administrativa rättigheter och lägst ID.

Om ingen med rättigheter finns, ges det till den med lägst ID i alliansen.