Premium

Tillbaka

Jag har köpt guld men slutat spela under tiden. Kommer jag förlora mitt guld?

Nej, du kommer inte förlora ditt guld. Allt köpt guld är länkat till kontot och kommer finnas där tills kontot raderas av användaren själv.

Vänligen notera att rådgivare kommer att fortsätta göra sitt jobb fast du är borta. Om du aktiverat automatisk förlängning kommer det fortsätta att förnya rådgivarna och ditt guld kommer att dras.