Herní tipy

Herní tipy

Zpět

Proč již nedostávám oznámení z mobilní aplikace?

Existují určité scénáře, při kterých mohou oznámení aplikací přestat fungovat. Většinu z nich bohužel nemůžeme přímo ovlivnit. 
Jelikož důvody pro chybějící oznámení se mohou výrazně lišit mezi zařízeními, operačními systémy a chováním hráčů, níže najdete několik tipů a triků, jak znovu povolit oznámení aplikace:

  • Zkontrolujte, zda jsou notifikace povoleny v aplikaci (Nastavení → Notifikace)
    Aplikace může zobrazovat oznámení pouze v případě, že jsou povolena v nastavení. Ujistěte se, že jste vybrali všechny akce, pro které byste chtěli dostávat oznámení.

  • Zkontrolujte nastavení oznámení na vašem telefonu. Obvykle se nacházejí v sekci nastavení aplikací nebo oznámení vašeho zařízení.
    Pokud jsou oznámení zakázána na úrovni zařízení, Heroes of History nemůže přijímat žádná oznámení, i když jsou povolena v aplikaci.

  • Zkontrolujte možnosti úspory energie/výkonu vašeho zařízení a zjistěte, zda lze provést výjimky/nastavení pro aplikace běžící na pozadí.
    Většina moderních mobilních operačních systémů nabízí rozsáhlé možnosti úspory energie a výkonu. Bohužel, obvykle ve výchozím nastavení uzavírají nebo omezují aplikace a procesy běžící na pozadí, aby se zlepšila výdrž baterie nebo výkon zařízení. Aplikace Heroes of History vyžaduje službu běžící na pozadí, aby mohla včas a spolehlivě přijímat a zobrazovat push notifikace. Protože se nastavení mezi různými výrobci zařízení výrazně liší, prosím, odkazujte se na oficiální dokumentaci, jak nastavit výjimky, aby bylo zajištěno, že všechna oznámení dorazí.

  • Ujistěte se, že je vaše zařízení připojeno ke službám Google Play nebo App Store. Abyste mohli přijímat oznámení, musíte mít aktivní připojení ke službám poskytovatele obchodu vašeho zařízení.

  • Pokud žádná z výše uvedených možností nefunguje, odinstalujte a znovu nainstalujte aplikaci a vymažte její mezipaměť. Nezapomeňte také aktualizovat operační systém zařízení, kdykoli je aktualizace k dispozici. 
Výběr jazyka