8. Szövetségek

8. Szövetségek

Vissza

Hogyan működik a Kincsvadászat ranglista?

Minden héten a rendszer különböző szövetségekkel társít össze, akikkel versenyeztek az adott heti jutalmakért.


A szövetségeket két tényező alapján csoportosítja a rendszer: méretük és az utolsó három Kincsvadászat alkalmával elért teljesítményük alapján. A szövetség mérete játssza a fő szerepet, a teljesítmény pedig másodlagos tényezőként szolgál a csoportosítás további meghatározásához.

A párosítás minden héten változhat (fontos a feltételes mód). Ez azt jelenti, hogy az egymással vetélkedő szövetségek nem feltétlenül lesznek azonos méretűek. Ez teljesen normális, különösen akkor, ha az adott játékvilágban nagyon kevés azonos méretű szövetség van.

A teljesített találkozások teljes száma - a "Max."-ként feltüntetett értékig - a többi szövetséghez képest a Kincsvadászat csoport rangsorában, a Kincsvadászat végén a szövetséged rangjának fog megfelelni. Abban az esetben, ha egynél több szövetség oldja meg a maximális számú találkozást, az a szövetség, amelyik hamarabb érte el ezt a számot, az lesz magasabb a rangsorban.

A "Max." érték az a szám, amelyet a csoportban a legkisebb szövetség is elérhet. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb szövetségeknek még mindig lehet némi előnyük, de a kisebbek nem veszíthetnek már a kezdetektől fogva.
Ebből adódóan a "Max." érték felett további megoldott találkozásokat nem veszi figyelembe a rendszer a Kincsvadászat forduló csoportrangsorának meghatározásakor.
Nyelv kiválasztása